Customer Support Support Chat: Offline

Tickler Vibes - Trainer Toyfriend Double

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

De Double Toyfriend Trainer van Tickler Vibes zijn zachte ergonomisch gevormde Kegel-excercisers en ontworpen voor comfortabele vaginale training en stimulatie. Kegel oefeningn worden aangeraden voor vrouwen die onlangs bevallen zijn, vrouwen met een zwakke blaasfunctie, maar uiteraard ook om een sterker orgasme te realiseren. Door gebruik te maken van de Double Toyfriend Trainer traint u de bekkebodem spieren met een heftiger orgasme tot gevolg na regelmatige training. De Double Toyfriend Tr..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Double Toyfriend Trainer van Tickler Vibes zijn zachte ergonomisch gevormde Kegel-excercisers en ontworpen voor comfortabele vaginale training en stimulatie. Kegel oefeningn worden aangeraden voor vrouwen die onlangs bevallen zijn, vrouwen met een zwakke blaasfunctie, maar uiteraard ook om een sterker orgasme te realiseren. Door gebruik te maken van de Double Toyfriend Trainer traint u de bekkebodem spieren met een heftiger orgasme tot gevolg na regelmatige training.

De Double Toyfriend Trainer zijn geproduceerd van hoogwaardig, hygienisch en bodysafe silicone. Daarom zijn ze niet alleen veilig in gebruik, maar ook waterproof. U kunt uw bekkenbodem spieren trainen waar en wanneer u maar wilt. U brengt de Double Toyfriend Trainer gemakkelijk in waarna ze comfortabel te dragen zijn. Na uw training neemt u de Trainer comfortabel uit de vagina met het handige en veilige koort. Met een gewicht van 66 gram is de Double Toyfriend Trainer geschikt voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. 

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Maat: 26 x 31 x 120 mm
Gewicht: 66 gr
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Gerelateerde producten