Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Rocks-Off - Golden Balls Vaginale Ballen

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

De Golden Balls Vaginale Ballen van Rocks-Off is een seksspeeltje voor vrouwen om de bekkenbodemspieren mee te trainen, een fitness voor de vagina als het ware. Door het trainen van de bekkenbodemspieren versterkt het orgasme, maar het is ook goed om te trainen voorafgaand of na afloop van een bevalling. Daarnaast helpt het trainen van de bekkenbodemspieren bij de blaasfunctie.De Golden Balls Vaginale Ballen zijn van metaal en daarom geheel bodysafe. Door het gewicht van de vaginale ballen worde..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Golden Balls Vaginale Ballen van Rocks-Off is een seksspeeltje voor vrouwen om de bekkenbodemspieren mee te trainen, een fitness voor de vagina als het ware. Door het trainen van de bekkenbodemspieren versterkt het orgasme, maar het is ook goed om te trainen voorafgaand of na afloop van een bevalling. Daarnaast helpt het trainen van de bekkenbodemspieren bij de blaasfunctie.

De Golden Balls Vaginale Ballen zijn van metaal en daarom geheel bodysafe. Door het gewicht van de vaginale ballen worden de bekkenbodemspieren gestimuleerd en daardoor sterker. Je brengt de Golden Balls Vaginale Ballen eenvoudig in met eventueel wat glijmiddel op waterbasis, zoals je een tampon zou inbrengen, en het koortje gebruik je om ze vervolgens weer eenvoudig en veilig uit te nemen na gebruik. Naast het trainen van de bekkenbodemspieren wordt ook de G-Spot lichtelijk gestimuleerd.

Kenmerken
Materiaal: Metaal
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten