Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Cal Exotics - Inspire Vibrerende Kegel Trainers

0 beoordelingen

€ 89,90
Op voorraad

De Inspire Vibrerende Kegel Trainers uit de Inspire Collectie van California Exotic Novelties zijn een vrouwen seksspeeltje dat dient als fitness voor de vagina. De Kegel Trainer heeft een slank design en een zachte top voor extra comfortabel inbrengen. De Inspire Vibrerende Kegel Trainers kent 10 verschillende functies zoals vibraties, pulsaties en een escalatie modes plus 5 oplopende snelheden. Het doel van de Inspire Vibrerende Kegel Trainers is om de bekkenbodem spieren te trainen. Er zijn v..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Inspire Vibrerende Kegel Trainers uit de Inspire Collectie van California Exotic Novelties zijn een vrouwen seksspeeltje dat dient als fitness voor de vagina. De Kegel Trainer heeft een slank design en een zachte top voor extra comfortabel inbrengen. De Inspire Vibrerende Kegel Trainers kent 10 verschillende functies zoals vibraties, pulsaties en een escalatie modes plus 5 oplopende snelheden.

Het doel van de Inspire Vibrerende Kegel Trainers is om de bekkenbodem spieren te trainen. Er zijn verschillende redenen waarom je de bekkenbodem zou kunnen trainen. Zo is het aansterken van de bekkenbodemspieren aan te raden voor dames die net een kindje hebben gebaard, waardoor alles wat is opgerekt. Daarnaast versterken de oefeningen de blaasfunctie. En natuurlijk staan sterke bekkenbodem spieren garant voor een zeer krachtig orgasme.

De vaginale trainer is met en zonder de draadloze afstandbediening te gebruiken en is in mum van tijd geheel opgeladen door middel van de USB-Oplader. De body van de vaginale trainer is zijdezacht dankzij het bodysafe silicone en is waterproof. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte: 19 cm
Inbrengbare Lengte: 8 cm
Diameter: 4 cm
Vibraties: Ja
Power: USB-Oplaadbaar
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten