Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Aneros - Evi Vaginale Training Systeem

0 beoordelingen

€ 79,90
Op voorraad

Dames die op zoek zijn naar een speeltje dat zowel de G-spot als de clitoris stimuleert en daarnaast ook geschikt is om kegel-oefeningen mee te doen, hoeven niet langer meer te zoeken. De Evi van Aneros is speciaal ontworpen om aan al deze wensen te voldoen. Evi voelt dankzij de lichaamsvriendelijke silicone fluweelzacht aan. De handgreep is bedoelt om de clitoris te stimuleren en de gebogen bol aan de voorzijde stimuleert de G-spot. Wanneer de Evi ingebracht is grijpen de bekkenbodem spieren..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Aneros - Sessions Waterbasis Glijmiddel

€ 12,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Dames die op zoek zijn naar een speeltje dat zowel de G-spot als de clitoris stimuleert en daarnaast ook geschikt is om kegel-oefeningen mee te doen, hoeven niet langer meer te zoeken. De Evi van Aneros is speciaal ontworpen om aan al deze wensen te voldoen.

Evi voelt dankzij de lichaamsvriendelijke silicone fluweelzacht aan. De handgreep is bedoelt om de clitoris te stimuleren en de gebogen bol aan de voorzijde stimuleert de G-spot. Wanneer de Evi ingebracht is grijpen de bekkenbodem spieren de Evi stevig vast waardoor er automatisch Kegel-oefeningen gedaan worden. Daarmee is de Evi zowel geschikt voor seksueel plezier als voor dames die de controle van de blaas willen verbeteren, extra bloedtoevoer willen stimuleren voor een intenser orgasme en de Evi helpt zelfs ter verlichting tijdens de zwangerschap en helpt bij herstel.

Kenmerken
Lengte: 14,6 cm
Inbrengbare lengte: 8,9 cm
Omtrek: 10,8 cm
Gewicht: 93.6 gram

Gerelateerde producten