Customer Support Support Chat: Online
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 48
JoyDivision - Joyballs Secret Single Vaginale Ballen Vrouwen Speeltjes

€ 19,90

De Joyballs Secret Single Vaginale Ballen van JoyDivision is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodemspieren getraind kunnen worden. Daarnaast geven de joyballs ook de G-Spot een prettige stimulatie. Het trainen van de bekkenbodemspieren versterkt het orgasme, maar daarnaast kan het..
-17%
Rocks-Off - Golden Balls Vaginale Ballen Vrouwen Speeltjes

€ 24,90 € 29,90

De Golden Balls Vaginale Ballen van Rocks-Off is een seksspeeltje voor vrouwen om de bekkenbodemspieren mee te trainen, een fitness voor de vagina als het ware. Door het trainen van de bekkenbodemspieren versterkt het orgasme, maar het is ook goed om te trainen voorafgaand of na afloop van een ..
JoyDivision - Joyballs Secret Duo Vaginale Ballen Vrouwen Speeltjes

€ 24,90

De JJoyballs Secret Duo Vaginale Ballen van JoyDivision is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodemspieren getraind kunnen worden. Daarnaast geven de joyballs ook de G-Spot een prettige stimulatie. Het trainen van de bekkenbodemspieren versterkt het orgasme, maar daarnaast kan het o..
We-Vibe - Bloom Vibrerende Kegel Balls Vrouwen Speeltjes

€ 129,90

De We-Vibe Bloom Vibrerende Kegel Balls zijn een functioneel seksspeeltje voor vrouwen en stellen. De Bloom Vibrerende Kegel Balls zijn vaginale trainers die ook gebruikt kunnen worden als een vibrerend ei. De Bloom Vibrerende Kegel Balls is een vaginale trainer waarmee de bekkenbodemspier getr..
Feelztoys - Jena Geisha Balls Kegeltrainers Vrouwen Speeltjes

€ 44,90

De Jena Geisha Balls Kegeltrainers van FeelzToys zijn vaginale ballen (kegeltrainers) die je draagt ter versterking van de bekkenbodemspieren. Dit seksspeeltje voor vrouwen zorgt dus voor vaginaal plezier en geeft haar tegelijkertijd ook work-out. Hoe sterker de bekkenbodemspieren zijn, des te ..
-11%
Svakom - Nova Kegel Trainings Ballen Vrouwen Speeltjes

€ 39,90 € 44,90

De Nova Kegel Trainings Ballen is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodem spieren getraind worden, ook wel kegelbal oefeningen genoemd. De set bestaat uit 3 verschillende combinaties waarbij elke bal een ander gewicht heeft waarmee je de intensiteit van de training wanneer nodig ku..
Lelo - Luna Vaginale Balletjes Mini Vrouwen Speeltjes

€ 54,90

LELO's Luna Vaginale Balletjes Mini zijn trainings balletjes die je helpen om goede Kegel-oefeningen te doen, maar daarnaast zeker weten ook voor plezier zorgen. Met een kleinere 29 mm diameter, zorgen zij ervoor dat elke vrouw haar perfecte pasvorm kan vinden. Ze zijn perfect te dragen wanneer..
JoyDivision - Joyballs Trend Single Vaginale Bal Vrouwen Speeltjes

€ 14,90

De Joyballs Trend Single Vaginale Bal van JoyDivision is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodemspieren getraind kunnen worden. Daarnaast geven de joyballs ook de G-Spot een prettige stimulatie. Het trainen van de bekkenbodemspieren versterkt het orgasme, maar daarnaast kan het ook..
JoyDivision - Joyballs Trend Duo Vaginale Ballen 2 Vrouwen Speeltjes

€ 19,90

De Joyballs Trend Duo Vaginale Bal van JoyDivision is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodemspieren getraind kunnen worden. Daarnaast geven de joyballs ook de G-Spot een prettige stimulatie. Het trainen van de bekkenbodemspieren versterkt het orgasme, maar daarnaast kan het ook he..
JoyDivision - Joyballs Trend Duo Vaginale Ballen Vrouwen Speeltjes

€ 19,90

De Joyballs Trend Duo Vaginale Bal van JoyDivision is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodemspieren getraind kunnen worden. Daarnaast geven de joyballs ook de G-Spot een prettige stimulatie. Het trainen van de bekkenbodemspieren versterkt het orgasme, maar daarnaast kan het ook he..
Fun Toys - Gballs Bluetooth Pelvic Trainers Vrouwen Speeltjes

€ 94,90

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het goed trainen van je bekkenbodemspieren? Dan zijn de Gballs Bluetooth Pelvic Trainers oplaadbare ballen precies wat u zoekt. Door middel van deze door de gezondheidszorg ontwikkelde ballen gecombineerd met een app is het eindelijk om uw spieren gericht en op een..
Fun Factory - Smartballs Duo Vaginale Trainers Vrouwen Speeltjes

€ 24,90

De Smartballs Duo Vaginale Trainers van Fun Factory is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee je de bekkenbodemspieren een goede training geeft waardoor deze sterker worden. Sterke bekkenbodemspieren geven het orgasme meer power, maar is ook fijn wanneer je net een kindje hebt gekregen of last h..
Moqqa - Pearl Heavy Vaginale Ballen Vrouwen Speeltjes

€ 19,90

De Pearl Heavy Vaginale Ballen van Moqqa zijn trainingsballen voor de vagina waarmee de bekkenbodemspier verstevigd wordt. Hoe vaker je deze spier traint, des te sterker wordt deze en dit heeft als gevolg dat het orgasme ook nog meer intens zal worden. Dit is nl. de spier die aantrekt bij het h..
OhMiBod - Krush App Bluetooth Kegel Trainer Vrouwen Speeltjes

€ 144,90

De Krush App Bluetooth Kegel Trainer is een fitness seksspeeltje voor dames waarbij de bekkenbodemspieren op unieke wijze versterkt worden. Het trainen en daarmee versterken van de bekkenbodemspieren is aan te raden voor dames die een kindje hebben gebaard, vrouwen met een verzwakte blaas, maar..
Tickler Vibes - Trainer Toyfriend Double Vrouwen Speeltjes

€ 29,90

De Double Toyfriend Trainer van Tickler Vibes zijn zachte ergonomisch gevormde Kegel-excercisers en ontworpen voor comfortabele vaginale training en stimulatie. Kegel oefeningn worden aangeraden voor vrouwen die onlangs bevallen zijn, vrouwen met een zwakke blaasfunctie, maar uiteraard ook om e..
Rianne S - Pussy Playballs Vrouwen Speeltjes

€ 34,90

De Pussy Playballs Kegel Trainers van Rianne S is een mooie set vaginale ballen om de bekkenbodem spieren mee te trainen. De set bestaat uit 4 verschillende gewichten en zorgen zo voor de perfecte workout ter versteviging van de bekkenbodemspieren.Het trainen van de bekkenbodem spieren versterk..
Moqqa - Pearl Light Vaginale Ballen Vrouwen Speeltjes

€ 19,90

De Pearl Heavy Vaginale Ballen van Moqqa zijn trainingsballen voor de vagina waarmee de bekkenbodemspier verstevigd wordt. Hoe vaker je deze spier traint, des te sterker wordt deze en dit heeft als gevolg dat het orgasme ook nog meer intens zal worden. Dit is nl. de spier die aantrekt bij het h..
L'amourose - Mya Vaginale Beads Vrouwen Speeltjes

€ 49,90

Prachtige vormen, micro-vibration design, gemakkelijk in te brengen en te reinigen na gebruik dankzij haar smooth uiterlijk. MYA beads zijn de perfecte combinatie tussen gemak en geweldig plezier. De MYA beads zijn verkrijgbaar in twee gewichten: Pro & Lite en zijn tevens met een enkele of dubbe..
Je Joue - Ami Vaginale Pelvic Ballen Vrouwen Speeltjes

€ 59,90

Besteed de aandacht en zorg aan uw vagina die het verdient en train als een pro. Met de Ami set van Je Joue werkt u geleidelijk aan een sterkere PC spier/ bekkenbodemspier. Door deze spier te trainen zult u sterkere orgasmes ervaren, gaat u incontinentie tegen..
B Swish - Bfit Classic Geisha Ballen Vrouwen Speeltjes

€ 19,90

Met de Bfit Classic Geisha Ballen van B Swish bent u in een mum van tijd seksueel fit. Een work-out heeft nog nooit zo prettig en comfortabel gevoelt en dat zonder te zweten. Met Geisha Ballen vergroot u heel gemakkelijk uw plezier en genot. Door elke dag een korte vaginale training te ondergaan ver..
Aneros - Evi Vaginale Training Systeem Vrouwen Speeltjes

€ 79,90

Dames die op zoek zijn naar een speeltje dat zowel de G-spot als de clitoris stimuleert en daarnaast ook geschikt is om kegel-oefeningen mee te doen, hoeven niet langer meer te zoeken. De Evi van Aneros is speciaal ontworpen om aan al deze wensen te voldoen. Evi voelt dankzij de lichaamsvriendeli..
Plaisirs Secrets - Geisha Ballen Vrouwen Speeltjes

€ 19,90

Plaisirs Secrets Geisha Ballen zijn trainings balletjes die u helpen Kegel-oefeningen te doen, maar daarnaast ook voor plezier zorgen. Ze zijn perfect te dragen wanneer u een avondje uit bent met uw partner, om zo alvast in de mood te komen zonder dat iemand dit ook maar 1 seconde doorheeft. Hierdoo..
Lelo - Luna Vaginale Balletjes Zwart Vrouwen Speeltjes

€ 39,90

Luna Beads Noir zijn een slankere versie van de Ben Wa ballen die je ontzettend veel plezier geven tijdens het voorspel, maar daarnaast zeker weten ook. Ze zijn perfect te dragen wanneer je een avondje uit bent met je partner, om zo alvast in de mood te komen zonder dat iemand dit ook maar 1 seconde..
Lelo - Luna Vaginale Balletjes Vrouwen Speeltjes

€ 54,90

LELO's Luna Vaginale Balletjes zijn trainings balletjes die je helpen om goede Kegel-oefeningen te doen, maar daarnaast zeker weten ook voor plezier zorgen. Ze zijn perfect te dragen wanneer je een avondje uit bent met je partner, om zo alvast in de mood te komen zonder dat iemand dit ook maar 1 sec..

Pleasure balls - Pleasure Balls helpen je te werken aan de versteviging van je vaginawand en PC spieren door efficiente Kegel oefeningen uit te voeren. Door deze spieren te trainen zul je in de toekomst veel intensere orgasmes ervaren. En dat zal uiteraard je seksleven ten goede komen. Hot Stuff heeft een mooie collectie aan Pleasure Balls die je kunt gebruiken om te oefenen.