Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
  • Tantus - Silk Small Dildo Paars Vrouwen Speeltjes

Tantus - Silk Small Dildo Paars

  • € 34,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Silk Small Dildo Met Zuignap is een perfect veelzijdig speeltje. U kunt de Silk Small op verschillende manieren gebruiken. U kunt hem in de hand gebruiken, met de zuignap op elk oppervlak bevestigen en daarnaast aan de Tantus Strap-On harnassen bevestigen zoals de Bend Over Beginners Harnas Kit. De Silk Small heeft een smalle top voor comfortabele penetratie en een gladde flexibele schacht dat met de vormen van uw lichaam meebeweegt. 

De Silk Small heeft tevens een zuignap welke u op elk vlak oppervlakte kunt aanbrengen. Op deze manier kunt u genieten in elke gewenste ruimte, zoals de douche. De Silk Small Dildo is het ideale speeltje voor singles en stellen die graag wat experimenteren met en zonder harnas. Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Lengte: 10.8 cm
Diameter: 2 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Beoordelingen

Laatst Bekeken

De Silk Small Dildo Met Zuignap is een perfect veelzijdig speeltje. U kunt de Silk Small op verschillende manieren gebruiken. U kunt hem in ..

€ 34,90