0
  • Tantus -Silk Medium Dildo Vrouwen Speeltjes
  • Tantus -Silk Medium Dildo Vrouwen Speeltjes

Tantus -Silk Medium Dildo

  • € 39,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Silk Medium Dildo Met Zuignap is een perfect veelzijdig speeltje. U kunt de Silk Medium op verschillende manieren gebruiken. U kunt hem in de hand gebruiken, met de zuignap op elk oppervlak bevestigen en daarnaast aan de Tantus Strap-On harnassen bevestigen zoals de Bend Over Beginners Harnas Kit. De Silk Medium heeft een smalle top voor comfortabele penetratie en een gladde flexibele schacht dat met de vormen van uw lichaam meebeweegt. 

De Silk Medium heeft tevens een zuignap welke u op elk vlak oppervlakte kunt aanbrengen. Op deze manier kunt u genieten in elke gewenste ruimte, zoals de douche. De Silk Dildo is het ideale speeltje voor singles en stellen die graag wat experimenteren met en zonder harnas. Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Lengte: 13.3 cm
Diameter: 2.8 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Laatst Bekeken

De Silk Medium Dildo Met Zuignap is een perfect veelzijdig speeltje. U kunt de Silk Medium op verschillende manieren gebruiken. U kunt ..

€ 39,90