0
  • Tantus - Silk Grote Dildo Met Zuignap Vrouwen Speeltjes

Tantus - Silk Grote Dildo Met Zuignap

  • € 54,90
Maak je bestelling compleet:
Tantus - Bend Over Beginner Harness Kit Paars

Bend Over Beginner Harness Kit Paars

€ 114,90

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Silk Grote Dildo Met Zuignap is een perfect veelzijdig speeltje. U kunt de Silk Grote Dildo op verschillende manieren gebruiken. U kunt hem in de hand gebruiken, met de zuignap op elk oppervlak bevestigen en daarnaast aan de Tantus Strap-On harnassen bevestigen zoals de Bend Over Beginners Harnas Kit. De Silk Dildo heeft een wat bredere kop voor een vullende penetratie en een gladde flexibele schacht dat met de vormen van uw lichaam meebeweegt. 

De Silk Grote Dildo heeft tevens een zuignap welke u op elk vlak oppervlakte kunt aanbrengen. Op deze manier kunt u genieten in elke gewenste ruimte, zoals de douche. De Silk Dildo is het ideale speeltje voor singles en stellen die graag wat experimenteren met en zonder harnas. Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Lengte: 17.8 cm
Diameter: 3.8 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Laatst Bekeken

De Silk Grote Dildo Met Zuignap is een perfect veelzijdig speeltje. U kunt de Silk Grote Dildo op verschillende manieren gebruiken. U kunt hem in..

€ 54,90