0
  • Tantus - Realdoe Slim Strapless Strap-On Vrouwen Speeltjes

Tantus - Realdoe Slim Strapless Strap-On

  • € 194,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Realdoe Slim Strapless Strap-On van Tantus is een uniek en gepatenteerd seksspeeltje van ongekende kwaliteit. De Realdoe is ontworpen om het huid op huid contact zo groot als mogelijk te maken. Dit zonder dat dit de continuïteit onderbreekt en zonder dat hier bandjes of riemen aan te pas komen. En dat werkt! Daarnaast heeft u de optie om te genieten van vibraties dankzij de krachtige vibrator.

Voor vrouwen is het heel gemakkelijk om de bekkenbodemspieren te gebruiken waardoor de strapless strap-on op de gewenste positie blijft terwijl een natuurlijke positie van de dildo voor beide partners zo natuurlijk mogelijk blijft. De Realdoe heeft een inbrengbare lengte van 14 cm en is met zijn prominente ronde kop speciaal ontworpen om de G-spot of P-spot op intieme wijze te stimuleren.

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en hygienisch met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte voor drager: 6.4 cm
Diameter: 3.8 cm
Lengte Dildo: 14 cm
Diameter Dildo: 3,2 cm
Vibraties: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Realdoe Slim Strapless Strap-On van Tantus is een uniek en gepatenteerd seksspeeltje van ongekende kwaliteit. De Realdoe is ontworpen om het h..

€ 194,90