Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Tantus - Feeldoe More Strapless Strap-On

0 beoordelingen

€ 199,90
Op voorraad

De Feeldoe More Strapless Strap-On van Tantus is een uniek en gepatenteerd seksspeeltje van ongekende kwaliteit. De Feeldoe is ontworpen om het huid op huid contact zo groot als mogelijk te maken. Dit zonder dat dit de continuïteit onderbreekt en zonder dat hier bandjes of riemen aan te pas komen. En dat werkt! U ervaart zelfs nog meer plezier wanneer u de vibrerende bullet aanzet, welke u verwent met krachtige vibraties.Voor vrouwen is het heel gemakkelijk om de bekkenbodemspieren te gebruiken ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Feeldoe More Strapless Strap-On van Tantus is een uniek en gepatenteerd seksspeeltje van ongekende kwaliteit. De Feeldoe is ontworpen om het huid op huid contact zo groot als mogelijk te maken. Dit zonder dat dit de continuïteit onderbreekt en zonder dat hier bandjes of riemen aan te pas komen. En dat werkt! U ervaart zelfs nog meer plezier wanneer u de vibrerende bullet aanzet, welke u verwent met krachtige vibraties.

Voor vrouwen is het heel gemakkelijk om de bekkenbodemspieren te gebruiken waardoor de strapless strap-on op de gewenste positie blijft terwijl een natuurlijke positie van de dildo voor beide partners zo natuurlijk mogelijk blijft. De Feeldoe heeft een inbrengbare lengte van 17.1 cm en is met zijn prominente ronde kop speciaal ontworpen om de G-spot of P-spot op intieme wijze te stimuleren.

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk en hygienisch met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Lengte voor drager: 6.4 cm
Diameter: 3,8 cm
Lengte Dildo: 17.1 cm
Diameter Dildo: 4.1 cm
Bodysafe: Ja
Vibraties: Ja

Gerelateerde producten