Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fetish Fantasy - Remote Control Vibrerend Strap-On

1 beoordelingen

€ 74,90
Op voorraad

Strap-on seks zal nooit meer hetzelfde zijn met deze fantastische Remote Control Fantasy Strap-on! Dit is geen gewone strap-on – het zijn twee speeltjes in één, twee keer zo leuk voor allebei de partners! In het sexy, kanten strap-on harnas zit stiekem een licht vibrerende pleasure plug verstopt, speciaal voor jou! De rekbare gordel zit zo comfortabel dat je vergeet dat je nog iets aan hebt – totdat je je stiekeme micro stimulator aanzet. Met een druk op de knop komt de fluisterstille moto..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Strap-on seks zal nooit meer hetzelfde zijn met deze fantastische Remote Control Fantasy Strap-on!

Dit is geen gewone strap-on – het zijn twee speeltjes in één, twee keer zo leuk voor allebei de partners! In het sexy, kanten strap-on harnas zit stiekem een licht vibrerende pleasure plug verstopt, speciaal voor jou! De rekbare gordel zit zo comfortabel dat je vergeet dat je nog iets aan hebt – totdat je je stiekeme micro stimulator aanzet.

Met een druk op de knop komt de fluisterstille motor op gang om voor directe stimulatie te zorgen daar waar je het dat meeste nodig hebt. Kies uit 20 vooraf ingestelde ritmes om tot de juiste pulsatie te komen. De draadloze afstandsbediening zorgt voor de controle bij je partner, die zo de vibraties voor je kan kiezen en je op elk moment kan verrassen.

De stevige dildo is 18 cm lang, gemaakt in Amerika van ftalaat-vrij PVC en gevormd om te stimuleren. De krachtige vibraties zijn zelfs in de schacht van de dildo te voelen, zodat jij, maar ook je partner ervan kan genieten.

Schoonmaken is zo gebeurd met Pipedream Toy cleaner en warm water. Gebruik genoeg glijmiddel voor een extra nat, extra wild avontuur!

One size fits most.

Inclusief:
Ftalaat-vrije dildo (18 cm)
Afstandbediening
Vibrerende plug voor haar
Afstelbare nylon en kanten harnas

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten