0
  • Pipedream Icicles - Glazen Dildo No. 53 Violet Vrouwen Speeltjes
  • Pipedream Icicles - Glazen Dildo No. 53 Violet Vrouwen Speeltjes
  • Pipedream Icicles - Glazen Dildo No. 53 Violet Vrouwen Speeltjes

Pipedream Icicles - Glazen Dildo No. 53 Violet

  • € 34,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Glazen Dildo No. 53 van Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor detail. Het luxueus gevormde patroon op de schacht van de glazen dildo geeft een bijzondere ervaring. Elke handgeblazen dildo is uniek, slank en gemaakt om van te genieten.

De No. 53 glazen dildo van Icicles is zowel vaginaal als anaal te gebruiken. De smalle top van de glazen dildo maakt het gemakkelijk en comfortabel om in te brengen. De vlakke handgreep maakt anaal gebruik extra veilig. 

Glas is hypoallergeen, non poreus en bodysafe. En glas gaat, mits u de dildo niet laat vallen, een leven lang mee. Dit is goed voor zowel uw portemonnee als het milieu. Glas heeft tevens de eigenschap om zich aan te passen aan uw temperatuur. Of u kunt ervoor kiezen om de dildo vooraf wat te verwarmen of juist af te koelen voor een extra prikkeling.

Voor extra veel plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Glas
Lengte: 18 cm
Lengte schacht: 17 cm
Diameter: 4 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Laatst Bekeken

De Glazen Dildo No. 53 van Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor detail. Het ..

€ 34,90