• La Gemmes - Bergkristal Wand
  • La Gemmes - Bergkristal Wand
  • La Gemmes - Bergkristal Wand
  • La Gemmes - Bergkristal Wand

La Gemmes - Bergkristal Wand

  • € 129,90
  • 100% Bergkristsal
  • Te gebruiken als dildo of body massager
  • Bergkristal harmoniseert en zuivert
  • Handgemaakt
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

  • La Gemmes

SHARE:

Product vergelijk

De Bergkristal Wand van La Gemmes is een seksspeeltje waarmee je je verbind met je eigen vrouwelijke energie. De Bergkristal Wand is 100% gemaakt van Bergkristal en is te gebruiken als dildo, maar ook als massager voor het lichaam. Ervaar zelf de helende en verzachtende krachten van edelsteen. De Bergkristal Wand verschilt aan beide zijden van diameter, zodat je zelf kunt kiezen of je de dunne of dikke kant inbrengt. 

Edelstenen staan bekend om hun helende energetische eigenschappen en elke steen heeft een eigen energie die je meer in contact brengt met jezelf. Ze zijn gegeven door moeder aarde en met de hand bewerkt waardoor elke steen uniek is in formaat, vorm en kleur en heeft kleine imperfecties waardoor elke steen uniek is. Berg je steen voorzichtig op, het breekt als je het laat vallen.

Hoe kies je je edelsteen?
Een passende edelsteen voor jou kun je kiezen op basis van je intuïtie, welke steen spreekt je het meeste aan. Je kunt niet verkeerd kiezen, welke keuze je maakt, dat is dan de juiste keuze voor jou op dat moment. Als je niet zo goed weet welke steen je wilt, kun je de steen ook kiezen op basis van de energetische eigenschappen van de steen. Het kan zo zijn dat je een steen voor een bepaalde tijd gebruikt en daarna het gevoel hebt dat je liever een andere steen wilt, of dat je ze wilt afwisselen, vertrouw dan op je gevoel en het proces en kies wat op dat moment voor jou juist voelt.

Bergkristal
Bergkristal is doorzichtig en kleurloos. Het wordt gezien als de master healer en werkt sterk reinigend waardoor het uitermate geschikt is voor healings en energetisch werk. Bergkristal harmoniseert, zuivert, neutraliseert, reguleert en geeft energie, tevens kan de steen ook de werking van andere stenen versterken en andere stenen opladen. Bergkristal zorgt voor concentratie, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Het verheldert het denken - werkt rustgevend - en je kunt je chakra's ermee in balans brengen en reinigen. Balancerend, zuiverend, pijnstillend, vitaliserend, stimuleert het imuumsysteem.

Specificaties:

- Formaat: Ongeveer 17 x 4 x 2 cm
- Materiaal: 100% Bergkristal
- 100% Natuur product
- Handgemaakt
- Geen chemicaliën, siliconen of plastic
- Geen batterijen nodig

Doordat de kristallen natuurproducten zijn en met de hand bewerkt worden, is elke steen uniek, en wijkt de kleur en het formaat van elke steen iets af. De kristallen hebben kleine imperfecties doordat het van ruwe steen gemaakt is. Wees voorzichtig wanneer je de steen opbergt, als de steen valt kan de steen breken.

Het is normaal dat een edelsteen in de loop der tijd wat scheurtjes kan krijgen of zelfs kan breken, dit komt doordat de steen energie opneemt. Verzorg de steen daarom goed en controleer altijd vooraf of de steen nog heel is voordat je de steen gaat gebruiken.

Let op: Gebruik de bergkristal wand niet om anaal mee te spelen, hier zijn andere speeltjes voor die vanwege veiligheid daar speciaal voor zijn gemaakt.

Laatst Bekeken

De Bergkristal Wand van La Gemmes is een seksspeeltje waarmee je je verbind met je eigen vrouwelijke energie. De Bergkristal Wand is 100% ge..

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 129,90