• La Gemmes - Amethist Wand Vrouwen Speeltjes
  • La Gemmes - Amethist Wand Vrouwen Speeltjes
  • La Gemmes - Amethist Wand Vrouwen Speeltjes
  • La Gemmes - Amethist Wand Vrouwen Speeltjes

La Gemmes - Amethist Wand

  • € 129,90
  • 100% Amethist
  • Te gebruiken als dildo of body massager
  • Amethist bevordert spirituele groei
  • Handgemaakt
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

  • La Gemmes

SHARE:

Product vergelijk

De Amethist Wand van La Gemmes is een seksspeeltje waarmee je je verbind met je eigen vrouwelijke energie. De Amethist Wand is 100% gemaakt van Amethist en is te gebruiken als dildo, maar ook als massager voor het lichaam. Ervaar zelf de helende en verzachtende krachten van edelsteen. De Amethist Wand verschilt aan beide zijden van diameter, zodat je zelf kunt kiezen of je de dunne of dikke kant inbrengt.

Edelstenen staan bekend om hun helende energetische eigenschappen en elke steen heeft een eigen energie die je meer in contact brengt met jezelf. Al onze stenen zijn 100% natuurlijk en vrij van schadelijke chemicaliën, siliconen en BPA. Ze zijn gegeven door moeder aarde en met de hand bewerkt waardoor elke steen uniek is in formaat, vorm en kleur en heeft kleine imperfecties waardoor elke steen uniek is. Berg je steen voorzichtig op, het breekt als je het laat vallen.

Hoe kies je je edelsteen?
Een passende edelsteen voor jou kun je kiezen op basis van je intuïtie, welke steen spreekt je het meeste aan. Je kunt niet verkeerd kiezen, welke keuze je maakt, dat is dan de juiste keuze voor jou op dat moment. Als je niet zo goed weet welke steen je wilt, kun je de steen ook kiezen op basis van de energetische eigenschappen van de steen. Het kan zo zijn dat je een steen voor een bepaalde tijd gebruikt en daarna het gevoel hebt dat je liever een andere steen wilt, of dat je ze wilt afwisselen, vertrouw dan op je gevoel en het proces en kies wat op dat moment voor jou juist voelt.

Amethist
Amethist is doorzichtig en heeft een lila tot donkerpaarse kleur. De steen zorgt voor verlichting van stress en helpt het lichaam bij het loslaten van negativiteit, ook van negatieve emoties. De steen stimuleert het bovenste chakra waardoor het je spirituele groei kan bevorderen. Hierdoor kun je inzicht krijgen in je slechte gewoontes en deze achter je laten. Omdat de amethist een reinigende werking heeft kan het hoofdpijn, migraine en slaapproblemen verminderen. 

Beschermend, zuiverend, reinigend, bevordert spirituele groei.

Specificaties:
- Formaat: Ongeveer 17 x 4 x 2 cm
- Materiaal: 100% Amethist
- 100% Natuur product
- Handgemaakt
- Geen chemicaliën, siliconen of plastic
- Geen batterijen nodig

Doordat de kristallen natuurproducten zijn en met de hand bewerkt worden, is elke steen uniek, en wijkt de kleur en het formaat van elke steen iets af. De kristallen hebben kleine imperfecties doordat het van ruwe steen gemaakt is. Wees voorzichtig wanneer je de steen opbergt, als de steen valt kan de steen breken.

Het is normaal dat een edelsteen in de loop der tijd wat scheurtjes kan krijgen of zelfs kan breken, dit komt doordat de steen energie opneemt. Verzorg de steen daarom goed en controleer altijd vooraf of de steen nog heel is voordat je de steen gaat gebruiken.

Let op: Gebruik de amethist wand niet om anaal mee te spelen, hier zijn andere speeltjes voor die vanwege veiligheid daar speciaal voor zijn gemaakt.

Laatst Bekeken

De Amethist Wand van La Gemmes is een seksspeeltje waarmee je je verbind met je eigen vrouwelijke energie. De Amethist Wand is 100% gemaakt van Amethi..

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 129,90