• Doc Johnson - Vac U Lock Realistische Stevige Dildo 17.5 cm Vrouwen Speeltjes
  • Doc Johnson - Vac U Lock Realistische Stevige Dildo 17.5 cm Vrouwen Speeltjes

Doc Johnson - Vac U Lock Realistische Stevige Dildo 17.5 cm

  • € 19,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

  • Doc Johnson

SHARE:

Product vergelijk

De Vac U Lock Realistische Stevige Dildo 17.5 cm van Doc Johnson is een zeer levensecht lijkende dildo voor unisex gebruik van zeer hoogwaardige kwaliteit. De Vac U Lock dildo heeft prachtige details zoals opgezwollen aderen, ballen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn en een verleidelijke eikel. Het Vac U Lock design van deze dildo is geschikt om te gebruiken met elk ander Vac U Lock systeem. Maar je kunt de Vac U Lock dildo uiteraard ook aan elk vlak oppervlak bevestigen. De Vac U Lock dankt zijn realistische uiterlijk aan het gebruik van een echte penis als voorbeeld. De vorm van de penis is in gips vastgelegd waarna de dildo gegoten wordt. 

Met een totale lengte van 17.5 centimeter is de dildo tot 17.5 centimeter in te brengen en geeft de dildo met een breedte van 5 centimeter een zeer vullend gevoel. De dildo kan zowel anaal als vaginaal gebruikt worden en zo zullen zowel man als vrouw genieten van de heerlijke penetratie waarmee deze Vac U Lock dildo verwent. De dildo is geproduceerd van PVC en geeft daarmee een levensecht gevoel op de huid. Daarnaast is de dildo geheel waterproof en uiteraard bodysafe. 

Om het beste uit je speeltje te halen, raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik is het verstandig om je speeltje te reinigen, dit kun je doen met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: PVC
Totale Lengte: 17.5 cm
Inbrengbare Lengte: 17.5 cm
Breedte: 5 cm
Unisex: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Vac U Lock Realistische Stevige Dildo 17.5 cm van Doc Johnson is een zeer levensecht lijkende dildo voor unisex gebruik van zeer hoogwaardige kwali..

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 19,90