0
  • Doc Johnson - Vac U Lock Realistische Dildo 17.5 cm Vrouwen Speeltjes
  • Doc Johnson - Vac U Lock Realistische Dildo 17.5 cm Vrouwen Speeltjes

Doc Johnson - Vac U Lock Realistische Dildo 17.5 cm

  • € 19,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Vac U Lock Realistische Dildo 17.5 cm cm van Doc Johnson is een zeer levensecht lijkende dildo voor unisex gebruik van zeer hoogwaardige kwaliteit. De Vac U Lock dildo heeft prachtige details zoals opgezwollen aderen  en een verleidelijke eikel. Het Vac U Lock design van deze dildo is geschikt om te gebruiken met elk ander Vac U Lock systeem. De Vac U Lock dankt zijn realistische uiterlijk aan het gebruik van een echte penis als voorbeeld. De vorm van de penis is in gips vastgelegd waarna de dildo gegoten wordt. 

Met een totale lengte van 17.5 cm centimeter is de dildo tot 17.5 cm centimeter in te brengen en geeft de dildo met een diameter van 2.5 centimeter een prettig vullend gevoel. De dildo kan zowel anaal als vaginaal gebruikt worden en zo zullen zowel man als vrouw genieten van de heerlijke penetratie waarmee deze Vac U Lock dildo verwent. De dildo is geproduceerd van PVC en geeft daarmee een levensecht gevoel op de huid. Daarnaast is de dildo geheel waterproof en uiteraard bodysafe. 

Om het beste uit je speeltje te halen, raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik is het verstandig om je speeltje te reinigen, dit kun je doen met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: PVC
Totale Lengte: 17.5 cm
Inbrengbare Lengte: 17.5 cm
Diameter: 2.5 cm
Unisex: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Vac U Lock Realistische Dildo 17.5 cm cm van Doc Johnson is een zeer levensecht lijkende dildo voor unisex gebruik van zeer hoogwaardige kwali..

€ 19,90