Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Doc Johnson - Klassieke Dong 25 cm

0 beoordelingen

€ 22,90
Op voorraad

De Klassieke Dong 25 cm van Doc Johnson is een zachte en flexibele variatie van hun welbekende dildo's. Deze dildo heeft het uiterlijk van een levensechte penis met zijn eikel en aderen, een flexibele schacht waarmee je de G-Spot eenvoudig raakt en een vrolijke en discrete kleur. De Klassieke Dong 25 cm is geproduceerd van bodysafe PVC, is waterproof en voelt comfortabel aan op de huid. Dankzij de Sil-A-Gel formule is de Flexibele Classic Jelly Dong 25 cm zeer antibacterieel. Voor extra plezier ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Klassieke Dong 25 cm van Doc Johnson is een zachte en flexibele variatie van hun welbekende dildo's. Deze dildo heeft het uiterlijk van een levensechte penis met zijn eikel en aderen, een flexibele schacht waarmee je de G-Spot eenvoudig raakt en een vrolijke en discrete kleur. De Klassieke Dong 25 cm is geproduceerd van bodysafe PVC, is waterproof en voelt comfortabel aan op de huid. Dankzij de Sil-A-Gel formule is de Flexibele Classic Jelly Dong 25 cm zeer antibacterieel. 

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: PVC
Lengte: 25 cm
Diameter: 5 cm
Waterproof: Ja
Unisex: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten