Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fetish Fantasy - Opblaasbare Vibrerende Double Delight Dildo

0 beoordelingen

€ 129,90
Op voorraad

Met de Opblaasbare Vibrerende Double Delight Dildo van Fetish Fantasy verhoog je de passie in de slaapkamer in een fractie van een seconde. Deze krachtpatser is ontworpen om samen van te genieten en heeft een design waardoor jullie op intieme wijze tegelijk een heerlijke penetratie ervaren. Beide zijden van de dildo worden opgeblazen door middel van een bal pomp, waarna je geniet van vol en voldaan gevoel. De Opblaasbare Vibrerende Double Delight Dildo heeft twee afzonderlijke multi-speed bullet..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

€ 4,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Met de Opblaasbare Vibrerende Double Delight Dildo van Fetish Fantasy verhoog je de passie in de slaapkamer in een fractie van een seconde. Deze krachtpatser is ontworpen om samen van te genieten en heeft een design waardoor jullie op intieme wijze tegelijk een heerlijke penetratie ervaren. Beide zijden van de dildo worden opgeblazen door middel van een bal pomp, waarna je geniet van vol en voldaan gevoel. 

De Opblaasbare Vibrerende Double Delight Dildo heeft twee afzonderlijke multi-speed bullets welke zeer krachtig zijn en het plezier nog meer intens maken. De bullets zijn krachtig en geven de dildo een spannende vibratie, maar zijn daarnaast ook fluisterstil en zeer discreet. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Totale Lengte: 35.5 cm
Inbrengbare Lengte: 2 x 13.9 cm
Breedte: 4.8 cm
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten