0

Koopje Scoren? Check de Hot Stuff Summer Sale

Tantus

De Tantus Super Soft C-ring is een brede cockring voor extra comfort en veiligheid. De Super Soft ring is meer stretchend dan de standaard Tantus C-ri..

€ 12,90

Tantus - Silk Small Dildo Paars Vrouwen Speeltjes

De Silk Small Dildo Met Zuignap is een perfect veelzijdig speeltje. U kunt de Silk Small op verschillende manieren gebruiken. U kunt hem in ..

€ 34,90

De revolutionaire Feeldoe Strapless Strap-on is een dubbele vibrerende strap-on speciaal gemaakt voor vrouwen. De Feeldoe Gemaakt van 100% lichaamsvei..

€ 139,90

De Feeldoe is een uniek en gepatenteerd speeltje. Het is een strapless strap-on ontworpen om huid-op-huid contact te geven zonder de continuïteit van ..

€ 124,90

De Silk Medium Dildo Met Zuignap is een perfect veelzijdig speeltje. U kunt de Silk Medium op verschillende manieren gebruiken. U kunt ..

€ 39,90

Feeldoe is de originele gepatenteerde strapless strap-on. Je gebruikt het bol-einde om de Feeldoe op zijn plaats te houden met behulp van je pc spiere..

€ 164,90

Omdat siliconen smaakloos en reukloos is, is het ideaal voor het inbrengen in de mond. The Fantasy Gag is perfect voor degenen gefixeerd op mondeling ..

€ 44,90

Een middelgroot speeltje dat de perfecte hoek voor penetratie nabootst vooral bij gebruik met een harnas. De Acute is van goed formaat voor zowel vagi..

€ 39,90

Tantus - Leisure Harnas Dildo Met Zuignap Vrouwen Speeltjes

De Leisure Harnas Dildo Met Zuignap is een perfect veelzijdig speeltje. U kunt de Leisure Dildo op verschillende manieren gebruiken. U kunt hem in de ..

€ 59,90

Soepel, heerlijk flexibel en pijnlijk sensueel, heeft Tantus zijn fantastische silicone uitgeleend aan deze extra beheersbaar, verreikende, klassiek g..

€ 39,90

Tantus - Silk Grote Dildo Met Zuignap Vrouwen Speeltjes

De Silk Grote Dildo Met Zuignap is een perfect veelzijdig speeltje. U kunt de Silk Grote Dildo op verschillende manieren gebruiken. U kunt hem in..

€ 54,90

Tantus - Silicone Plunge Paddle SM

De Plunge Paddle van Tantus is een leuke toevoeging op uw SM collectie. Met zijn platte oppervlak geeft u uw partner, of ontvangt u zelf, een paar fli..

€ 54,90

Tantus - Rumble USB-Oplaadbare Vibrator Vrouwen Speeltjes

De Rumble USB-Oplaadbare Vibrator van Tantus is het eerste clitorale seksspeeltje voor vrouwen dat zo licht is als een veertje. Deze wand massage..

€ 114,90

De Ripple Small is een geweldige eerste plug. Zijn verfijnde ontwerp heeft een starters grootte - kleiner dan een vingertop om te beginnen, en 2,5 cm ..

€ 29,90

Tantus - Realdoe Slim Strapless Strap-On Vrouwen Speeltjes

De Realdoe Slim Strapless Strap-On van Tantus is een uniek en gepatenteerd seksspeeltje van ongekende kwaliteit. De Realdoe is ontworpen om het h..

€ 194,90

Tantus - Perfect Butt Plug Plus Anale Speeltjes

De Perfect Butt Plug Plus van Tantus is de perfecte buttplug voor anale liefhebbers die klaar zijn voor de volgende stap in anaal plezier. Het zachte ..

€ 44,90

Soepel, heerlijk flexibel en pijnlijk sensueel, heeft Tantus zijn fantastische silicone uitgeleend aan deze extra beheersbaar, verreikende, klassiek g..

€ 39,90

Een nieuwe klassieker, de Tantus Neo biedt een soepel taps toelopend ontwerp, met een basis gebogen om de contouren van het lichaam te volgen. Een ide..

€ 39,90

Tantus - Feeldoe More Strapless Strap-On Vrouwen Speeltjes

De Feeldoe More Strapless Strap-On van Tantus is een uniek en gepatenteerd seksspeeltje van ongekende kwaliteit. De Feeldoe is ontworpen om het huid o..

€ 199,90

Tantus - Bend Over Beginner Harness Kit Zwart Vrouwen Speeltjes

De Bend Over Beginners Kit is ontworpen voor degenen die graag een 'starter'-kit willen, zodat je het op een rustige manier kan verkennen met comfort ..

€ 114,90

De Bend Over Beginners Kit is ontworpen voor degenen die graag een 'starter'-kit willen, zodat je het op een rustige manier kan verkennen met comfort ..

€ 114,90

Tantus

Tantus is ontstaan vanuit de gedachte om mensen meer plezier, comfort en hoogtepunten te laten beleven op seksueel gebied en daarmee in het leven in zijn algemeen. Tantus produceert alleen lichaamsvriendelijke en ecologisch verantwoorde producten. Speeltjes van Tantus worden altijd ontworpen met het oog op een vriendelijk product voor de wereld en daarnaast hecht Tantus grote waarde aan het anatomisch correct zijn van hun producten. Wanneer je een speeltje van Tantus in jouw collectie hebt, dan ben je altijd zeker van een speeltje dat:  phthalate vrij is, hypoallergeen is, niet giftig is, hygiënisch is, geschikt is om uit te koken en ook vaatwas-proof is. Daarnaast zijn alle speeltjes van Tantus handgemaakt. Dit alles maakt de speeltjes van Tantus bijzonder en garandeer u ervan dat ze ten alle tijden met de grootste zorg gemaakt worden.