Customer Support Support Chat: Offline

Fetish Fantasy - Auto Vac Borst Vergroter Pomp

1 beoordelingen

€ 79,90
Op voorraad

Vergroot per direct je borstgrootte met deze geweldige Auto-VAC Breast Enlarger. Met een druk op de knop, zorgt de krachtige motor voor een zachte zuigende werking, waardoor je borsten snel opzwellen in omvang terwijl je tepels stijf worden van genot! Zodra je de gewenste grootte hebt bereikt, druk je gewoon op de quick-release knop om de druk los te laten en uw borsten zijn klaar om te spelen.. Door de doorzichtige acryl cup zie je duidelijk hoe uw borsten groter en voller worden voor uw oge..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Fetish Fantasy - Beaded Metal Flogger Zweep

€ 34,90

BestellenToegevoegd
Fetish Fantasy - Ball Gag Training Systeem

€ 17,90

BestellenToegevoegd
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

€ 4,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Vergroot per direct je borstgrootte met deze geweldige Auto-VAC Breast Enlarger. Met een druk op de knop, zorgt de krachtige motor voor een zachte zuigende werking, waardoor je borsten snel opzwellen in omvang terwijl je tepels stijf worden van genot! Zodra je de gewenste grootte hebt bereikt, druk je gewoon op de quick-release knop om de druk los te laten en uw borsten zijn klaar om te spelen..

Door de doorzichtige acryl cup zie je duidelijk hoe uw borsten groter en voller worden voor uw ogen! De zachte, siliconen ring zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de fluisterstille motor een vacuüm creëert zonder meteen het hele huis wakker te maken.

Maar deze high-tech boob pomp is niet alleen voor borstvergroting. De automatische pomp doet ook dienst als een ongelooflijke orgasme hulp tijdens de seks of masturbatie. Verhoog je tepel gevoeligheid en geniet van batterij-aangedreven zuigkracht, terwijl u het genot controleert! 

- Verhoogt direct uw borstgrootte
- Krachtige zuigkracht
- Quick-Release ventiel 

Batterijen(AA) niet inbegrepen

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten