Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

California Exotic - Vibrerende Borsten Massager

0 beoordelingen

€ 129,90
Op voorraad

De Vibrerende Borsten Massager uit de Inspire Collectie van California Exotic Novelties is een massager voor de borsten die je helpt bij het stimuleren van de bloedcirculatie van de borsten en daarnaast verlichtend werkt tegen spierpijn. Deze slanke, ergonomisch ontworpen massager met ronde vormen past precies in de bh en is comfortabel te dragen.Met 10 verschillende vibratie en pulsatie functies plus 5 verschillende snelheden en een multispeed functie ben je voorzien van de beste massage voor d..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Vibrerende Borsten Massager uit de Inspire Collectie van California Exotic Novelties is een massager voor de borsten die je helpt bij het stimuleren van de bloedcirculatie van de borsten en daarnaast verlichtend werkt tegen spierpijn. Deze slanke, ergonomisch ontworpen massager met ronde vormen past precies in de bh en is comfortabel te dragen.

Met 10 verschillende vibratie en pulsatie functies plus 5 verschillende snelheden en een multispeed functie ben je voorzien van de beste massage voor de borsten. Dit is zowel in ontspannende als spannende zin toepasbaar. De Vibrerende Borsten Massager is te besturen met de discrete en elegante poederdoos draadloze afstandbediening, welke tevens ook voorzien is van een spiegeltje. Door het hoogwaardige silicone waarvan de massager geproduceerd is, voelt deze zacht aan op de huid, is hij flexibel en volledig waterproof.

Kenmerken
Material: Silicone
Vibraties: Ja
Multifunctioneel: Ja
Multispeed: Ja
Power: USB-Oplaadbaar
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Gerelateerde producten