Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fetish Fantasy - O-Ring Gag met Tepel Klemmen

3 beoordelingen

€ 24,90
Op voorraad

Fetish Fantasy O ring Gag with Nipple Clamps. Zeg eens "AHHHHHHHHHHHHH" komt vanzelf door de O-ring als je de tepelklemmen aandraait. De gag bestaat uit een kleine, stevige O-ring (buitendiamter 42mm, binnendiameter circa 25mm) verbonden aan een verstelbare riem d.m.v. een gesp. Maximale hoofdomvang 56cm. De leren riempjes zijn 12mm breed. De tepelklemmen houden je tepels stijf en zijn verbonden aan een 22cm lange ketting. Het bekje van de klemmen is voorzien van een plastic laagje om het een..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sportsheets - Zachte Handboeien Zwart

€ 19,90

BestellenToegevoegd
Fetish Fantasy - Beaded Metal Flogger Zweep

€ 34,90

BestellenToegevoegd
Fetish Fantasy - Bed Bindings Restraint Kit

€ 54,90Voor 23:59 besteld, Donderdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Fetish Fantasy O ring Gag with Nipple Clamps. Zeg eens "AHHHHHHHHHHHHH" komt vanzelf door de O-ring als je de tepelklemmen aandraait.

De gag bestaat uit een kleine, stevige O-ring (buitendiamter 42mm, binnendiameter circa 25mm) verbonden aan een verstelbare riem d.m.v. een gesp. Maximale hoofdomvang 56cm. De leren riempjes zijn 12mm breed. De tepelklemmen houden je tepels stijf en zijn verbonden aan een 22cm lange ketting. Het bekje van de klemmen is voorzien van een plastic laagje om het een beetje plezierig te houden. De druk is d.m.v. een stelschroef in te stellen op de gewenste pijngrens. Je krijgt er een oogmasker bij zodat je lover niet ziet aankomen wanneer je de klemmen aanbrengt !

LET OP! De BH die het model op de foto draagt is niet inbegrepen!

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten