Customer Support Support Chat: Online
Prev
next

NS Novelties - Renegade Ball Gag

0 beoordelingen

€ 14,90
Op voorraad

Met de Renegade lijn van NS Novelties ontwaak je jouw diepste en meest stoute verlangens. De Renegade Ball Gag is een SM Seksspeeltje uit een reeks van zwepen, hand - en enkelboeien, ball gags, maskers, halsband met ketting en hog ties. Waarbij deze zowel in stijl als kwaliteit en uitwerking op elkaar aansluiten. De Renegade Ball Gag zorgt ervoor dat je partner woord meer zal zeggen en zelfs zijn/haar gekreun met moeite verstaanbaar kan maken. De Ball Gag is geschikt voor zowel beginners als gev..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
NS Novelties - Renegade Bondage Handboeien

€ 22,90

BestellenToegevoegd
NS Novelties - Renegade Bondage Enkelboeien

€ 24,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Met de Renegade lijn van NS Novelties ontwaak je jouw diepste en meest stoute verlangens. De Renegade Ball Gag is een SM Seksspeeltje uit een reeks van zwepen, hand - en enkelboeien, ball gags, maskers, halsband met ketting en hog ties. Waarbij deze zowel in stijl als kwaliteit en uitwerking op elkaar aansluiten. De Renegade Ball Gag zorgt ervoor dat je partner woord meer zal zeggen en zelfs zijn/haar gekreun met moeite verstaanbaar kan maken. De Ball Gag is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Je brengt de Renegade Ball Gag eenvoudig rondom het hoofd aan, waarbij de binnenzijde van de strap zacht aanvoelt op het hoofd, waarna de banden elkaar feilloos over elkaar heen sluiten met een stevig klittenband. Op deze manier verstel je de band op het hoofd naar elke gewenste maat. 

Kenmerken
Materiaal: Vinyl
Bodysafe: Ja
Sluiting: Klittenband

Gerelateerde producten