Customer Support Support Chat: Offline
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14
Fetish Fantasy - Shock Therapy Deluxe E-Stim Kit SM

€ 99,90

Geef je seksleven een impuls met deze geweldige Shock Therapy Deluxe E-Stim Kit! Perfect voor beginners en zij die nieuw zijn met electro-sex. De compleet verstelbare straps zijn kunnen op verschillende manier gebruikt worden voor eindeloze fun!De comfortabele straps kunnen dankzij de sliding ring a..
Fetish Fantasy - Shock Therapy Violet Wand Electro-Sex Starter Kit SM

€ 189,90

Geef je seksleven een impuls met deze Violet Wand Electro-Sex Starter Kit. Dit gemakkelijk te gebruiken electro-sex speeltje is de beste deal voor de meest uiteenlopende sensaties! De power unit heeft een no-slip handvat en multi-speed hendeltje waarmee je de intensiteit van de shock kan instellen, ..
Fetish Fantasy - Shock Therapy Nipple Clamps SM

€ 64,90

Geef je seksleven een impuls met deze Shock Therapy Electric Nipple Clamps. Perfect voor beginners en zij die nieuw zijn met electro-sex. Deze spannende clamps plug je in de electro-power unit en biedt je zo intense e-stimulatie. Gebruik het bedieningspaneel om de intensiteit van de schokken te bepa..
ElectraStim - Flick Duo Stimulator Multi-Pack SM

€ 309,90

Met het ElectraStim Flick Duo Stimulator Multi-Pack krijgt u de perfecte introductie tot dual-channel stimulatie. Deze geweldige Stimulator Unit bevat de best verkochte Silicone Aura Probe welke u kunt gebruiken voor zowel vaginaal als anaal (unisex) plezier, een paar ElectraLoops Cockringen, 4 Elec..
Fetish Fantasy - Shock Therapy Silicone Cock Straps SM

€ 84,90

Geef je seksleven een impuls met deze geweldige Shock Therapy Silicone Cock Straps. Perfect voor beginners en zij die nieuw zijn met electro-sex. De comfortable straps van silicone zijn rekbaar, makkelijk verstelbaar en passen op de meeste maten met een grote strap voor je ballen en een kleinere str..
Fetish Fantasy - Shock Therapy Sack Strap SM

€ 59,90

Geef je seksleven een impuls met deze geweldige incredible Shock Therapy Sack Strap. Perfect voor beginners en zij die nieuw zijn met electro-sex. Deze bal van vinyl plug je in de electro-power unit en biedt je zo intense e-stimulatie. Dankzij de makkelijk te gebruiken riem past dit speeltje op de m..
Fetish Fantasy - Shock Therapy Professional Wireless Electro-Massage Kit SM

€ 189,90

Geef je seksleven een impuls met onze eerste draadloze Shock Therapy Massager! Deze geweldige set is makkelijk genoeg for zij die nieuw zijn met electro-sex, maar is sterk genoeg om de doorgewinterde e-stimulatie liefhebbers te plezieren. Dit deluxe en draadloze speeltje is perfect for een erotische..
Fetish Fantasy - Shock Therapy Pleasure Probe SM

€ 64,89

Geef je seksleven een impuls met deze Shock Therapy Pleasure Probe. Perfect voor beginners en zij die nieuw zijn met electro-sex. De ruim 7,5 cm grote als torpedo gevormde probe plug is aan te sluiten via de electro-power unit en biedt jou e-stimulatie op de meest gevoelige plekjes. Het gladde desig..
Fetish Fantasy - Shock Therapy Kinky Couples Travel Kit SM

€ 109,90

Geef je seksleven een impuls met deze geweldige tepelklemmen and silicone butt plug! De ruim 7,5 cm grote als torpedo gevormde probe plug is aan te sluiten via de electro-power unit en biedt jou e-stimulatie op de meest gevoelige plekjes. Om de plug te laten trillen sluit je de losse contactonderdel..
Fetish Fantasy - Shock Therapy Fantasy Wand SM

€ 84,90

Geef je seksleven een impuls met deze Shock Therapy Fantasy Wand. Perfect voor beginners en zij die nieuw zijn met electro-sex. Deze eletrische staf plug je in de electro-power unit en biedt je zo intense e-stimulatie. Elke tip stuurt direct een plezierige shock waar jij dat maar wil. Elke bijgeleve..
Fetish Fantasy - Shock Therapy Electro Sound SM

€ 79,90

Laat je ballen zien en stop wat shock in je cock! Deze Electro Sound zorgt voor rillingen over je ruggegraat, maar voor zij met een passie voor pijn is deze Shock Therapy essentieel. Geluiden worden al tijden gebruikt in het medische circuit, waar ze gebruikt worden om de baarmoederhals te verw..
Fetish Fantasy - Shock Therapy Cock Cage SM

€ 64,89

Geef je seksleven een impuls met deze Shock Therapy Cock Cage. Perfect voor beginners en zij die nieuw zijn met electro-sex. Deze cock harnas van leer plug je in de electro-power unit en biedt je zo intense e-stimulatie. Het comfortabele harnas is makkelijk verstelbaar en past op de meeste maten met..
Fetish Fantasy - Deluxe Shock Therapie Reis Kit SM

€ 169,90

Geef je seksleven een impuls met deze geweldige deluxe electro-sex kit. Deze set is perfect voor beginners en zij die al bekend zijn met electro-sex. Het LCD scherm op de digitale power control unit laat duidelijk de levels van intensiteit zien, en met drie voorgeprogrammeerde pulsatieritmes kan je ..
ElectraStim - Flick Duo Stimulator Unit SM

€ 244,90

De ElectraStim Flick Duo Stimulator Unit is werelds eerste oplaadbare electro seks machine met twee afzonderlijke kanalen. Ideaal voor stellen en power players die graag meer speeltjes tegelijkertijd willen gebruiken. Met de Flick Duo kunt u maar liefst 4 uni-polar of 2 bi-polaire elektroden tegelij..

Fetish Fantasy - Fetish Fantasy is een merk met ontzettend veel kinky seks speeltjes en daarom heeft Hot Stuff ook een grote collectie aan electro seks speeltjes opgenomen in de collectie. Je maakt je meisje ontzettend blij door haar te verwennen met de Shock Therapy Butterfly. Maar ook als je zelf wilt genieten is er de Shock Therapy Extreme kit. Die je ook op reis kunt nemen met de exclusieve Shock Therapy Travel Kit. Fetish Fantasy geeft een shocking sexy twist aan je seks leven.