0
  • Fetish Fantasy - Vibrerende Tepel Cups SM
  • Fetish Fantasy - Vibrerende Tepel Cups SM
  • Fetish Fantasy - Vibrerende Tepel Cups SM
  • Fetish Fantasy - Vibrerende Tepel Cups SM
  • Fetish Fantasy - Vibrerende Tepel Cups SM

Fetish Fantasy - Vibrerende Tepel Cups

  • € 44,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Laat je tepels stijf staan van plezier met de waanzinnige Fetish Fantasy Vibrating Pleasure Cups! Deze unieke tepelstimulators geven jou de mogelijkheid om je tepels te laten aanzuigen en trillen, allemaal dankzij het gebruik van ouderwetse Chinese  cupping sets. De cups zijn gemaakt van plastic en omlijnd met superzacht silicone, en bevat krachtige microvibrators die de trillingen bezorgen waar jij ze het liefste wilt hebben!

Voor de beste resultaten zet je de microvibrator aan, plaats je de cups recht op je tepel, sluit je de pomp-bal aan tot je de gewenste mate van zuiging hebt bereikt en verwijder je direct daarna de pomp-bal weer. Zodra de pomp-bal is verwijderd behoudt de pleasure cup de krachtige zuiging totdat je het kleine speldje aan de bovenkant eraf haalt. Jij kan genieten van heerlijke vibraties op je gevoelige erogene zone, terwijl je partner kan genieten van jouw nieuwe opgeblazen look! 

Je tepels zullen opzwellen van genot, en blijven daarnaast stijf, bol en supergevoelig. Zodra de prikkelende vibraties beginnen kan je genieten van een stimulatie op je gevoeligste plek, zonder dat je daarvoor je handen hoeft te gebruiken. Om de zuiging te stoppen hoef je alleen maar het speldje aan de bovenkant van elke cup te verwijderen. 

Batterij (AG5/LR48) inbegrepen.

Laatst Bekeken

Laat je tepels stijf staan van plezier met de waanzinnige Fetish Fantasy Vibrating Pleasure Cups! Deze unieke tepelstimulators geven jou de mogelijkhe..

€ 44,90