Customer Support Support Chat: Offline

Tantus - Pelt Zwarte Zweep

0 beoordelingen

€ 39,90
Op voorraad

Soepel, heerlijk flexibel en pijnlijk sensueel, heeft Tantus zijn fantastische silicone uitgeleend aan deze extra beheersbaar, verreikende, klassiek gevormde zweepje's. De Tantus zweepje's zijn ideal voor licht plagen tot aan pijnlijke zweepslagen.  Zoals bij alle Tantus aanbod is de Pelt is volledig lichaam veilig, hypoallergeen en geurvrij, en het zijdeachtig gevoel is niets minder dan mind-blowing. De Pelt zweep past zich snel aan de lichaamstemperatuur. Plaatst de zweepje in de koelkast o..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Tantus - Neo Butt Plug

€ 39,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Soepel, heerlijk flexibel en pijnlijk sensueel, heeft Tantus zijn fantastische silicone uitgeleend aan deze extra beheersbaar, verreikende, klassiek gevormde zweepje's. De Tantus zweepje's zijn ideal voor licht plagen tot aan pijnlijke zweepslagen. 

Zoals bij alle Tantus aanbod is de Pelt is volledig lichaam veilig, hypoallergeen en geurvrij, en het zijdeachtig gevoel is niets minder dan mind-blowing. De Pelt zweep past zich snel aan de lichaamstemperatuur. Plaatst de zweepje in de koelkast of vriezer voor een aantal spannende temperatuurverschillen. De Pelt is ongeveer 29 cm lang en 5 cm breed.

Gerelateerde producten