Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

NS Novelties - Renegade Bondage Enkelboeien

0 beoordelingen

€ 24,90
Op voorraad

Met de Renegade lijn van NS Novelties ontwaak je jouw diepste en meest stoute verlangens. De Renegade Bondage Enkelboeien is een SM Seksspeeltje uit een reeks van zwepen, hand - en enkelboeien, ball gags, maskers, halsband met ketting en hog ties. Waarbij deze zowel in stijl als kwaliteit en uitwerking op elkaar aansluiten. De Renegade zorgt ervoor dat je partner geen kant meer op kan waarbij de boeien zowel sterk zijn als comfortabel aanvoelen. De Bondage Enkelboeien zijn geschikt voor zowel be..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
NS Novelties - Renegade Bondage Handboeien

€ 22,90Voor 23:59 besteld, Donderdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Met de Renegade lijn van NS Novelties ontwaak je jouw diepste en meest stoute verlangens. De Renegade Bondage Enkelboeien is een SM Seksspeeltje uit een reeks van zwepen, hand - en enkelboeien, ball gags, maskers, halsband met ketting en hog ties. Waarbij deze zowel in stijl als kwaliteit en uitwerking op elkaar aansluiten. De Renegade zorgt ervoor dat je partner geen kant meer op kan waarbij de boeien zowel sterk zijn als comfortabel aanvoelen. De Bondage Enkelboeien zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Je brengt de Renegade Bondage Enkelboeien eenvoudig rondom de enkels aan, waarbij de binnenzijde zacht aanvoelt op de huid, waarna de banden elkaar feilloos over elkaar heen sluiten met een stevig klittenband. Met het kliphaakje kun je de enkelboeien van elkaar losmaken om ze afzonderlijk te dragen of om aan een ander object vast te maken. 

Kenmerken
Materiaal: Vinyl
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten