Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Scandal - Universele Handboeien Zwart

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

Geef u over aan de zintuigen en geef u over aan uw verlangen met deze mooie decadente Universele Handboeien van Scandal. Met een prachtig brocante rood/zwarte design hebben de handboeien een unieke look. De handboeien zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De boeien zijn sterk, veilig en geschikt voor beginners en gevorderden. De boeien zijn volledig aan te passen in maat dankzij de Velcro sluitingen. Daarnaast kunt u de boeien voor zowel de polsen als de enkels gebruiken. Met een zachte plu..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Geef u over aan de zintuigen en geef u over aan uw verlangen met deze mooie decadente Universele Handboeien van Scandal. Met een prachtig brocante rood/zwarte design hebben de handboeien een unieke look. De handboeien zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. De boeien zijn sterk, veilig en geschikt voor beginners en gevorderden. De boeien zijn volledig aan te passen in maat dankzij de Velcro sluitingen.

Daarnaast kunt u de boeien voor zowel de polsen als de enkels gebruiken. Met een zachte plushen structuur van binnen en een fancy look aan de buitenkant zijn deze handboeien zeer luxueus. De O-ringen maken de handboeien compleet universeel in gebruik. Om uw collectie compleet te maken is de Scandal Bar Gag een leuke toevoeging aan uw spel.

Gerelateerde producten