Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Entice - French Cuffs Met Lederen Look Zwart

0 beoordelingen

€ 39,90
Beperkt Voorraad

De French Cuffs Met Lederen Look van Entice zijn een prachtig stel handboeien die uw partner geen kant meer op laten gaan wanneer ze eenmaal om zijn/haar polsen zitten. De handboeien hebben een elegante uitstraling en zijn gemaakt van imitatie leder. Zo hebben de handboeien een lederen look, maar zijn ze tevens diervriendelijk geproduceerd. De handboeien voelen comfortabel rond de polsen en zijn veilig in gebruik. Om uw avond extra spannend te maken is het leuk om meer ondeugende accessoires ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De French Cuffs Met Lederen Look van Entice zijn een prachtig stel handboeien die uw partner geen kant meer op laten gaan wanneer ze eenmaal om zijn/haar polsen zitten. De handboeien hebben een elegante uitstraling en zijn gemaakt van imitatie leder. Zo hebben de handboeien een lederen look, maar zijn ze tevens diervriendelijk geproduceerd. De handboeien voelen comfortabel rond de polsen en zijn veilig in gebruik.

Om uw avond extra spannend te maken is het leuk om meer ondeugende accessoires aan uw collectie toe te voegen zoals de Entice Ball Gag.

Kenmerken
Materiaal: PVC
Maat: One Size
Kleur Zwart

Gerelateerde producten