0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

Shots Media

Speel rond en sluit je geliefde op deze grote en ondeugende "Beginner's Handboeien". Het sluitmechanisme heeft een quick-release-knop voor het geval j..

€ 19,90

De Zesiro Multifunctionele USB-Oplaadbare Vibrator van VIVE is een multiefunctioneel seksspeeltje voor dames. In eerste instantie is de Zesiro ge..

€ 79,90

De Ombra USB-Oplaadbare Vibrator van VIVE is met zijn unieke design een nieuw fenomeen in de wereld van seksspeeltjes voor vrouwen. De Ombra heef..

€ 89,90

De Enoki USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van Vive is een luxe clitoraal seksspeeltje voor vrouwen. Met een climax functie zorgt de Enoki Clitor..

€ 89,90

De Doggy Style Masturbator Flesh van Self Lubrication Technology is een realistische doggy style masturbator met een unieke technologie. Je hoeft..

€ 114,90

De Invincible Airwave Clitoris Stimulator uit de Irresistible collectie van Shots is een Airwave stimulator die zich naar de vorm van het lichaam..

€ 99,90

Shots Media

Gestationeerd in Beneden Leeuwen is Shots Media een distributeur van verschillende merken speeltjes, maar daarnaast beschikken zij over een in-house ontwerp afdeling die verantwoordelijk is voor het ontwerp en de productie van verschillende 3D design concept toys, uitnodigende verpakkingen, hoogwaardige glijmiddel en overige erotische speeltjes.