0

Check onze Sale!

SenseMax

SenseVibe van SenseMax is een flexibele vibrator met yoga hals en twee motoren die zowel de clitoris als de G-spot stimuleerd om een zeer intense sens..

€ 114,90

SenseMax's vibrerende VR masturbator SenseTube is uitgerust met de nieuwste bewegingstechnologie, het verbeteren van jouw virtual reality ervaring en ..

€ 124,90

De Sensevibe Verwarmende G-Spot & Clitoris Vibrator van SenseMax is een seksspeeltje voor vrouwen met thermische functie, twee sterke motoren..

€ 134,90

Sensemax - Sensetube Wall Mount Mannen Speeltjes

De Sensetube Wall Mount is een Sensemax accessoires waarmee je geniet van hands free masturbatie plezier. Als je jouw Sensetube graag in de douch..

€ 19,90

Sensemax - Sensetube Sleeve Mannen Speeltjes

De Sensetube Sleeve van Sensemax is een sleeve ter vervanging van je oude sleeve. Wanneer je toe bent aan een nieuwe sleeve dan plaats je eenvoudig ee..

€ 26,90

De Senseband van Sensemax is een interactieve polsband welke in combinatie met de Sensemax Sensetube Virtual Reality Masturbator gebruikt kan worden o..

€ 44,90

Sense VR is een virtual reality headset waarmee je interactieve VR SenseMax's producten kunt ervaren. Als onderdeel van de Sense Ecosystem, laat Sense..

€ 44,90

SenseMax

SenseMax