0

10% Korting op ALLES met code: hot10

Perfect Fit

De Neopreen Snap Cockringen van Perfect Fit zijn twee cockringen die zeer comfortabel zijn en gemakkelijk naar de gewenste maat aan te passen zij..

€ 12,90

De Zoro Knight Unisex Strap-On 15,2 cm van Perfect Fit is een one-piece strap-on met een ergonomisch design waarbij de druk van de strap-on ..

€ 94,90

Perfect Fit - Fat Boy Thin Large Transparant Mannen Speeltjes

De Fat Boy Thin Large is het nieuwste product in de Fat Boy Line en is perfect voor jongens die op zoek zijn naar een ultra-echt gevoel. De super ster..

€ 39,90

De Fat Boy Sport is het nieuwste product in de Fat Boy Line en is perfect voor jullie die op zoek zijn naar een goede pasvorm. De waanzinnig rekbare F..

€ 49,90

De Ram Ring is ontworpen door Tribal Son, een duo van meester kunstenaars bekend over de hele wereld van hun zilveren sieraden ontwerpen. De zeer gest..

€ 24,90

Armour Tug slot voorzien van de Armour Tug cockring die is bevestigd als een butt plug met een omtrek van 14 cm voor nog meer stimulatie. De band geef..

€ 59,90

De Fat Boy Thin Standaard is het nieuwste product in de Fat Boy Line en is perfect voor jongens op zoek naar een ultra-echt gevoel. De super sterke Fa..

€ 34,90

De Double Tunnel Plug is voorzien van twee pluggen die enigszins kegelvormig naar de punt lopen waardoor het een van de meest innovatieve butt plugs o..

€ 44,90

De best verkochte Cock Armour is nu verkrijgbaar in een kleiner formaat. Cock Armour is geen traditionele cock ring, maar bevat veel originele kenmerk..

€ 44,90

Gedeelte bal stretcher en een deel bal gewicht, de Bull Bag is een twee in één scrotum speeltje en ontworpen voor jongens met lage hangers! Gewoon aan..

€ 34,90

Armour Up is een slankere en dunnere versie van de best verkochte Cock Armour; voor grotere afmetingen, verbeterde erecties en intensere orgasmes! Het..

€ 29,90

De Zoro Unisex Strap-On 16,5 cm van Perfect Fit is een one-piece strap-on met een ergonomisch design waarbij de druk van de strap-on verdeeld wor..

€ 94,90

De Zoro Strap-On 14 cm van Perfect Fit is een one-piece strap-on met een ergonomisch design waarbij de druk van de strap-on verdeeld wordt. Zo is..

€ 94,90

Met zijn innovatieve one-piece vorm die het lichaam volgt, is Zoro de betere manier om een strap-on te gebruiken. Het slimme ontwerp verspreidt de dru..

€ 129,90

Perfect Fit - Tunnel Plug Medium Zwart Anale Speeltjes

Je hebt nog nooit zoiets gezien; het is de coolste innovatie in butt plugs, sinds dit op de markt kwam. In plaats van het gewoon in iemands kont steke..

€ 39,90

Perfect Fit - Tunnel Plug Large Zwart Anale Speeltjes

Je hebt nog nooit zoiets gezien; het is de coolste innovatie in butt plugs, sinds dit op de markt kwam. In plaats van het gewoon in iemands kont steke..

€ 44,90

The Boss heeft een innovatief dik ontwerp dat zorgt voor meer intense ervaring van strelen en betere grip. Zijn interne ribben en noppen geeft de gebr..

€ 34,90

De Master Plug is gevormd voor onder kleding in te brengen en is net wat je nodig hebt voor discrete dag spelen of voor de lange termijn anaal inbreng..

€ 49,90

Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige klassieke cockring, zijn deze siliconen ringen de truc. Snel en gemakkelijk te gebruiken, gewoon de hele ri..

€ 19,90

Silaskin Cock & Ball Penisring en Ballstretcher van Perfect Fit is een penisring en ballen-stretcher in één. De penisring zorgt voor een vergrotin..

€ 29,90

Vergeet die goedkope dunne cockringen die breken na slechts een paar keer gebruik, de Ribbed Ring is de nieuwe standaard voor een superieure langdurig..

€ 19,90

De Real Boy Kit is een opmerkelijk nieuw concept in seksspeeltjes, zijn revolutionaire ontwerp is voorzien van een stevige binnen kern en een zachte b..

€ 64,90

Op zoek naar een iets extra iets om aan je partner te geven vanavond? De waanzinnig rekbare Fat Boy Extender zal dit lukken door het toevoegen van een..

€ 54,90

De Ergoflo Extra anaal douche is uitgerust met een geprofileerde bol van medische kwaliteit met luchtklep technologie. Deze eerste in de industrie ver..

€ 34,90

De Ergoflo Director anaal douche is uitgerust met een geprofileerde bol van medische kwaliteit met luchtklep technologie. Deze eerste in de industrie ..

€ 44,90

De Double Tunnel Plug is voorzien van twee pluggen die enigszins kegelvormig naar de punt lopen waardoor het een van de meest innovatieve butt plugs o..

€ 49,90

Cock Armour Buzz is een vibrerend product voor mannen; het maakt gebruik van Perfect Fit's revolutionaire Body-Fit ontwerp die past als geen ander pro..

€ 59,90

De Bull Bag Buzz van Perfect Fit is een seksspeeltje voor mannen waar je plezier hebt van 3 speeltjes in 1. Je stretcht de opening van de Bu..

€ 54,90

Niet te zwaar en niet te licht, als je nog nooit seks hebt ervaren, terwijl je een bal stretcher draagt, is dit het perfecte speeltje om de wateren me..

€ 29,90

Armour Tug is een slankere en dunnere versie van de best verkochte Cock Armour; voor grotere afmetingen, verbeterde erecties en intensere orgasmes! He..

€ 29,90

Armour Push is een slankere en dunnere versie van de best verkochte Cock Armour; voor grotere afmetingen, verbeterde erecties en intensere orgasmes! H..

€ 29,90

Perfect Fit

Perfect Fit