0

Black Friday Pre-Sale | Kortingen tot 60%

Perfect Fit

De Zoro Knight Unisex Strap-On 15,2 cm van Perfect Fit is een one-piece strap-on met een ergonomisch design waarbij de druk van de strap-on ..

€ 94,90

Armour Tug slot voorzien van de Armour Tug cockring die is bevestigd als een butt plug met een omtrek van 14 cm voor nog meer stimulatie. De band geef..

€ 59,90

De best verkochte Cock Armour is nu verkrijgbaar in een kleiner formaat. Cock Armour is geen traditionele cock ring, maar bevat veel originele kenmerk..

€ 44,90

Gedeelte bal stretcher en een deel bal gewicht, de Bull Bag is een twee in één scrotum speeltje en ontworpen voor jongens met lage hangers! Gewoon aan..

€ 34,90

Armour Up is een slankere en dunnere versie van de best verkochte Cock Armour; voor grotere afmetingen, verbeterde erecties en intensere orgasmes! Het..

€ 29,90

Perfect Fit - Tunnel Plug Medium Zwart Anale Speeltjes

Je hebt nog nooit zoiets gezien; het is de coolste innovatie in butt plugs, sinds dit op de markt kwam. In plaats van het gewoon in iemands kont steke..

€ 39,90

Perfect Fit - Tunnel Plug Large Zwart Anale Speeltjes

Je hebt nog nooit zoiets gezien; het is de coolste innovatie in butt plugs, sinds dit op de markt kwam. In plaats van het gewoon in iemands kont steke..

€ 44,90

De Master Plug is gevormd voor onder kleding in te brengen en is net wat je nodig hebt voor discrete dag spelen of voor de lange termijn anaal inbreng..

€ 49,90

Silaskin Cock & Ball Penisring en Ballstretcher van Perfect Fit is een penisring en ballen-stretcher in één. De penisring zorgt voor een vergrotin..

€ 29,90

De Double Tunnel Plug is voorzien van twee pluggen die enigszins kegelvormig naar de punt lopen waardoor het een van de meest innovatieve butt plugs o..

€ 49,90

De Bull Bag Buzz van Perfect Fit is een seksspeeltje voor mannen waar je plezier hebt van 3 speeltjes in 1. Je stretcht de opening van de Bu..

€ 54,90

Niet te zwaar en niet te licht, als je nog nooit seks hebt ervaren, terwijl je een bal stretcher draagt, is dit het perfecte speeltje om de wateren me..

€ 29,90

Armour Push is een slankere en dunnere versie van de best verkochte Cock Armour; voor grotere afmetingen, verbeterde erecties en intensere orgasmes! H..

€ 29,90

Perfect Fit

Perfect Fit