Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fantasy X-tensions - Silicone Performance Extension Sleeve

0 beoordelingen

€ 29,90
Op voorraad

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erec..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erectiestoornis of voor mannen die tijdens de seks de opwinding wat verliezen. Deze versterker garandeert resultaten voor beide partijen!

Deze Silicone Performance Extension is de ultieme erectie versterker! Met de knusse kooi om je pik gewikkeld blijf je zo hard als steen en verleng je het avontuur voor jou en je partner. Je partner kan genieten van een extra penetratie van 2,5 cm, terwijl de bal-klem je ejaculatie uitstelt voor explosieve climaxen. Jij kan genieten van een harde, kloppende erectie. Je partner kan genieten van de extra sensaties. Speel als een pro en maak het een spannend avontuur!

Schoonmaken is zo gebeurd met de toegevoegde toy cleaner en wat warm water. One size fits most. Dit product is geen condoom.

+ 2,5 cm extentie
+ Levensechte geribbelde eikel
+ Bal-klem stelt ejaculatie uit en houdt het geheel op zijn plaats
+ Hygiënische elite silicone
+ Ftalaat-vrij
+ GRATIS glijmiddel en toy cleaner

Afmetingen:
Lengte: 14,6 cm
Breedte: 4 cm
Innerlijke diameter: 3,5 cm

Gerelateerde producten