Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fantasy X-tensions - Girth Gainer System Flesh

0 beoordelingen

€ 36,90
Op voorraad

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erec..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erectiestoornis of voor mannen die tijdens de seks de opwinding wat verliezen. Deze versterker garandeert resultaten voor beide partijen!

De Girth Gainer System is een set van 4 TPR hulzen en ringen ontworpen om jou de penisgrootte te geven die je altijd al had willen hebben. Met één huls van 7,6 cm, één huls van 5,1 cm en twee ringen van 2,5 cm is dit verstelbare system het doe-het-zelf product van je dromen! Stapel de hulzen om je pik en geniet van een 33% meer omvang. Dankzij de ribbels om de hulzen wordt je partner extra gestimuleerd, terwijl zij ook zorgen voor een constante erectie en zo meer plezier. Gebruik ze ook als een bal-klem om de ejaculatie uit te stellen en om te genieten van een explosieve climax als de tijd daar is. De combinaties, keuzes en mogelijkheden zijn eindeloos.

Schoonmaken is zo gebeurd met de toegevoegde toy cleaner en wat warm water. One size fits most. Dit product is geen condoom.

+ 7,6 cm huls, 5,1 cm huls, twee  2,5 cm ringen
+ Stapel op voor extra dikte
+ Het ultieme girth gainer systeem
+ Meer sensatie voor je partner
+ Ftalaat-vrij
+ GRATIS glijmiddel en toy cleaner

Afmetingen:
Lengte: 14 cm, 5 cm, 2,5 cm (twee maal)
Breedte: 3,8 cm
Innerlijke diameter: 2,5 cm

Gerelateerde producten