Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fantasy X-tensions - Extreme Enhancer met Anaal Plug

0 beoordelingen

€ 34,90
Beperkt Voorraad

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erec..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Verander je penis in een genotsmachine met deze ongelooflijke Fantasy X-tensions. Je kan nu de man zijn die je altijd al had willen zijn en je partner met deze makkelijk te gebruiken erectie versterker beter dan ooit behagen. Jouw Fantasy X-tension is ontwikkeld als een veilig, betaalbaar en niet-chirurgisch alternatief voor dure medische procedures en pillen en geeft jou de grootste, dikste en meest bevredigende pik die je je ooit hebt kunnen voorstellen. Het is perfect voor mannen met een erectiestoornis of voor mannen die tijdens de seks de opwinding wat verliezen. Deze versterker garandeert resultaten voor beide partijen!

Met deze Extreme Enhancer met Anal Plug in je kont en de huls strak om je pik, blijf je harder en sterker dan ooit tevoren! De super-rekbare huls zorgt ervoor dat je langer door kan blijven gaan en zorgt ervoor dat je de hele tijd hard blijft, perfect voor jou én je partner. De bovenkant van de huls is geribbeld voor extra stimulatie, terwijl de onderkant en de bovenkant open zijn, zodat je nog steeds zelf kan voelen hoe het er aan toe gaat. Maak je avontuur nog wat spannender met de geribbelde plug in je kont, je zal harder klaarkomen dan ooit!

Schoonmaken is zo gebeurd met de toegevoegde toy cleaner en wat warm water. One size fits most. Dit product is geen condoom.

+ Zowel omvang-vergoter als anale stimulator
+ Geribbelde huls zorgt voor extra sensatie
+ Open bovenkant voor het echte gevoel
+ Ftalaat-vrij

Afmetingen huls:
Lengte: 9,6 cm
Breedte: 3,8 cm
Innerlijke diameter: 2,5 cm

Afmetingen plug:
Lengte: 6,8 cm
Innerlijke diameter: 2,5 cm

Gerelateerde producten