0
  • Pump Worx - Vibrerende Head Trainer Penispomp Mannen Speeltjes
  • Pump Worx - Vibrerende Head Trainer Penispomp Mannen Speeltjes

Pump Worx - Vibrerende Head Trainer Penis Pomp

  • € 69,90
Maak je bestelling compleet:
Sexy Battery - 4x Alkaline AA Batterijen

Sexy Batterijen 4X AA

€ 4,90

Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk
De Vibrerende Head Trainer Penis Pomp van Pump Worx is een mannen speeltje en pleziert je op 2 verschillende manieren. Deze penis pomp vergroot de penis niet alleen, maar voorziet je ook van een heerlijke blow-job. De penis pomp wordt alleen op de bovenzijde van de penis geplaatst, het meest gevoelige gedeelte. Zodra de Vibrerende Head Trainer Penis Pomp vacuum zuigt, ervaar je een sensatie welke lijkt op een real life blow-job waarbij je ook verwent wordt met fijne vibraties.

Het gebruik van de Vibrerende Head Trainer Penis Pomp zorgt ook voor een grotere penis. Op korte termijn zorgt dit voor een grotere, hardere en dikkere erectie dan je gewend bent. Op lange termijn kan het voor een permanente vergroting zorgen, maar deze resultaten zijn voor iedereen verschillend. 

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR
Power: 2 x AA Batterijen
Vibraties: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Vibrerende Head Trainer Penis Pomp van Pump Worx is een mannen speeltje en pleziert je op 2 verschillende manieren. Deze penis pomp vergroot d..

€ 69,90