Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pump Worx - Head Trainer Penis Pomp

0 beoordelingen

€ 54,90
Op voorraad

De Head Trainer Penis Pomp van Pump Worx is een mannen speeltje en pleziert je op 2 verschillende manieren. Deze penis pomp vergroot de penis niet alleen, maar voorziet je ook van een heerlijke blow-job. De penis pomp wordt alleen op de bovenzijde van de penis geplaatst, het meest gevoelige gedeelte. Zodra de Head Trainer Penis Pomp vacuum zuigt, ervaar je een sensatie welke lijkt op een real life blow-job.Het gebruik van de Head Trainer Penis Pomp zorgt ook voor een grotere penis. Op korte term..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Head Trainer Penis Pomp van Pump Worx is een mannen speeltje en pleziert je op 2 verschillende manieren. Deze penis pomp vergroot de penis niet alleen, maar voorziet je ook van een heerlijke blow-job. De penis pomp wordt alleen op de bovenzijde van de penis geplaatst, het meest gevoelige gedeelte. Zodra de Head Trainer Penis Pomp vacuum zuigt, ervaar je een sensatie welke lijkt op een real life blow-job.

Het gebruik van de Head Trainer Penis Pomp zorgt ook voor een grotere penis. Op korte termijn zorgt dit voor een grotere, hardere en dikkere erectie dan je gewend bent. Op lange termijn kan het voor een permanente vergroting zorgen, maar deze resultaten zijn voor iedereen verschillend. 

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR
Bodysafe: Ja
Gerelateerde producten