Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
  • Pump Worx - Head Trainer Penis Pomp
  • Pump Worx - Head Trainer Penis Pomp

Pump Worx - Head Trainer Penis Pomp

  • € 54,90
Maak je bestelling compleet:
Fleshlight - FleshWash

FleshWash Cleaner 150ml

€ 9,90

Fleshlight - Waterbasis Glijmiddel 100 ml

Fleshlube Glijmiddel 100ml

€ 14,90

Fifty Shades of Grey - Silicone Flexibele Cock Ring

Flexible Silicone Cock Ring

€ 9,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk
De Head Trainer Penis Pomp van Pump Worx is een mannen speeltje en pleziert je op 2 verschillende manieren. Deze penis pomp vergroot de penis niet alleen, maar voorziet je ook van een heerlijke blow-job. De penis pomp wordt alleen op de bovenzijde van de penis geplaatst, het meest gevoelige gedeelte. Zodra de Head Trainer Penis Pomp vacuum zuigt, ervaar je een sensatie welke lijkt op een real life blow-job.

Het gebruik van de Head Trainer Penis Pomp zorgt ook voor een grotere penis. Op korte termijn zorgt dit voor een grotere, hardere en dikkere erectie dan je gewend bent. Op lange termijn kan het voor een permanente vergroting zorgen, maar deze resultaten zijn voor iedereen verschillend. 

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: TPR
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Head Trainer Penis Pomp van Pump Worx is een mannen speeltje en pleziert je op 2 verschillende manieren. Deze penis pomp vergroot de penis niet all..

€ 54,90