0
  • CalExotics - Apollo USB-Oplaadbare Automatische Power Pump Mannen Speeltjes
  • CalExotics - Apollo USB-Oplaadbare Automatische Power Pump Mannen Speeltjes

CalExotics - Apollo USB-Oplaadbare Automatische Power Pump

  • € 89,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

In stock: Directly Available

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Apollo USB-Oplaadbare Automatische Power Pump van CalExotics is een automatische penis pomp ter vergroting van de penis. Met behulp van de penis pomp kun je snel en effectief een erectie creëren. Plaats de pomp over de penis, laat hem pompen en je zult zien dat de erectie groeit.. De Apollo USB-Oplaadbare Automatische Power Pump is een seksspeeltje voor mannen dat de erectie voor de korte termijn helpt vergroten. Voor een grotere penis op lange termijn is het aan te raden de penis pomp dagelijks te gebruiken. Zo rek je de penis steeds een stukje op en is het mogelijk dat de penis daardoor wat groter wordt. Voor elke man is het resultaat op lange termijn uiteraard verschillend. Naast het vergroten van de penis laat de Power Pump je ook genieten van prettige vibraties. Zo ervaar je direct spannende sensaties. De Apollo USB-Oplaadbare Automatische Power Pump heeft verschillende ringen, zodat er voor elke man een passende ingang is.

Voor meer plezier en comfort raden wij je aan een glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Na gebruik reinig je het product met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen, ABS
Lengte: 19.75 cm
Diameter: 5.75 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 1
Waterproof: Nee
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Apollo USB-Oplaadbare Automatische Power Pump van CalExotics is een automatische penis pomp ter vergroting van de penis. Met behulp van de pen..

€ 89,90