Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Bathmate - Hydromax Penispomp X20 Xtreme

0 beoordelingen

€ 239,90
Op voorraad

De Hydromax Penispomp X20 Xtreme van Bathmate is de nieuwste penispomp waarmee u uw penis eenvoudig op natuurlijke wijze vergroot. De superieure pomp is ontworpen om het vergroting proces te versnellen en terwijl de penispomp comfortabel is in gebruik. De Hydromax X20 is specifiek ontworpen voor mannen waarbij de penis in erecte toestand een lengte van 7.6 - 12.7 centimeter in heeft.Wanneer uw penis de aangegeven afmeting past waarvoor de Hydrommax ontworpen is, dan is de Hydromax Penispomp X20 ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
De Hydromax Penispomp X20 Xtreme van Bathmate is de nieuwste penispomp waarmee u uw penis eenvoudig op natuurlijke wijze vergroot. De superieure pomp is ontworpen om het vergroting proces te versnellen en terwijl de penispomp comfortabel is in gebruik. De Hydromax X20 is specifiek ontworpen voor mannen waarbij de penis in erecte toestand een lengte van 7.6 - 12.7 centimeter in heeft.

Wanneer uw penis de aangegeven afmeting past waarvoor de Hydrommax ontworpen is, dan is de Hydromax Penispomp X20 Xtreme uw perfecte middel om de penis te vergroten. De lengte van de penis is namelijk van belang om een zo goed mogelijke zuigkracht te bewerkstelligen voor het snelste resultaat. Nadat u de Hydromax Penispomp X20 Xtreme enige tijd heeft gebruikt kunt u later beslissen of het nodig is om over te stappen naar een grotere pomp voor nog meer resultaat.

De Hydromax Penispomp X20 Xtreme wordt geleverd met de volgende producten:

- Xtreme X20 Hydropomp Carry Case
- Meetlint
• Xtreme X20 Hydropump Carry Case
• Measuring Gauge
• Cleaning Sponge
• Handball Pump
• Comfort Insert Pad
• Hose Attachment Pump
Gerelateerde producten