Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Tenga - Smart Vibe Vibrerende Cockring

0 beoordelingen

€ 79,90
Op voorraad

De Smart Vibrerende Cockring van Tenga is een leuk speeltje voor stellen dat u beiden zult plezieren. Enerzijds geeft het de man extra stimulatie en zorgt de cockring voor een verbeterde bloedtoevoer in de penis. Hierdoor zult u een hardere en grotere erectie ervaren en bent u in staat het orgasme wat langer uit te stellen. De cockring is gemakkelijk om de penis te plaatsen.Voor de vrouw heeft de Smart Viberende Cockring een krachtige vibrerende bullet waarmee de clitoris heerlijk wordt verwent...

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Smart Vibrerende Cockring van Tenga is een leuk speeltje voor stellen dat u beiden zult plezieren. Enerzijds geeft het de man extra stimulatie en zorgt de cockring voor een verbeterde bloedtoevoer in de penis. Hierdoor zult u een hardere en grotere erectie ervaren en bent u in staat het orgasme wat langer uit te stellen. De cockring is gemakkelijk om de penis te plaatsen.

Voor de vrouw heeft de Smart Viberende Cockring een krachtige vibrerende bullet waarmee de clitoris heerlijk wordt verwent. De vibrator heeft 5 krachtige vibratie opties, kent 2 verschillende ritmes en kan u 60 minuten lang achtereenvolgend plezier bezorgen. De ring is zacht, flexibel, waterproof en heeft een elegant design.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Waterproof: Ja (tot 50 cm)
Bodysafe: Ja
Vibraties: Ja

Gerelateerde producten