0
  • Pipedream - De Wingman Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes
  • Pipedream - De Wingman Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes
  • Pipedream - De Wingman Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes

Pipedream - De Wingman Vibrerende Cockring

  • € 19,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk
Als je een steuntje nodig hebt om je dat beetje extra te geven is The Wingman vibrating cock ring het speeltje voor jou! De cock ring is gemaakt van superrekbaar en ftalaat-vrij TPR en bevat een krachtig vibrerende bullet om de pleziertjes over je schacht te laten glijden. De zachte TPR ring biedt je een stevige grip en houdt vroegtijdig kaarkomen tegen, zodat je veel langer plezier kan hebben.

Je zal er groter uit zien, je zal je stoerder voelen en je zal harder als nooit tevoren zijn terwijl de krachtige bullet je partner of je ballen extra stimuleert. De comfortabele ring biedt extra support en laat je partner weten dat je serieus genomen moet worden. Met een simpele druk op de knop gaat het motortje aan en kan er genoten worden van kietelende vibraties op de meest gevoelige plekjes.

De ring is klein genoeg om in je zak, tas of koffer mee te nemen zodat je altijd klaar bent voor actie! Het ftalaat-vrije en latex-vrije TPR kan gebruikt worden met glijdmiddel. Probeer het eens in de douche of in bad! Schoonmaken is zo gebeurd met toy cleaner en wat warm water. Gebruik genoeg Moist voor een extra nat en extra wild avontuur!

Kenmerken
Materiaal: TPR
Flexibel: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

Als je een steuntje nodig hebt om je dat beetje extra te geven is The Wingman vibrating cock ring het speeltje voor jou! De cock ring is gemaakt van s..

€ 19,90