0
  • PicoBong - Remoji Lifeguard Ring Vibe Mannen Speeltjes
  • PicoBong - Remoji Lifeguard Ring Vibe Mannen Speeltjes
  • PicoBong - Remoji Lifeguard Ring Vibe Mannen Speeltjes

PicoBong - Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring

  • € 99,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar en gratis verzonden

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring van PicoBong, dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een ondeugend seksspeeltje voor hem, een bluetooth vibrerende cockring. Deze prachtig ontworpen vibrerende cockring verwent zowel dames als heren  met intense vibraties, waarbij de partner het plezier heeft deze op afstand te besturen via een geheel beveiligde en speciaal ontworpen app (iOS / Android).

De Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring is fluisterstil en kan worden bestuurd via de bijbehorende app. Zo kun je heel ondeugend ook in het openbaar je grenzen verleggen, zonder dat iemand het door heeft. De Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring is geheel USB-oplaadbaar en heeft een coating van hoogwaardige medicinale siliconen waardoor de cockring comfortabel zacht aanvoelt op de huid, maar ook bodysafe en waterproof is. De cockring is eenvoudig rond de penis te brengen dankzij de fijne flexibiliteit. Met 6 verschillende voorgeprogrammeerde opties, geniet je keer op keer van uitdagende vibraties, maar je kunt via de app ook zelf je favoriete vibraties samenstellen.

Voor nog meer plezier en wat extra comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen, ABS
Totale Lengte: 6.5 cm (inclusief koord)
Diameter: 3.4 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 6
App bestuurbaar: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring van PicoBong, dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een ondeugend seksspeeltje voor hem, een bluetoot..

€ 99,90