Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

PicoBong - Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring

0 beoordelingen

€ 99,90
Op voorraad

De Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring van PicoBong, dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een ondeugend seksspeeltje voor hem, een bluetooth vibrerende cockring. Deze prachtig ontworpen vibrerende cockring verwent zowel dames als heren  met intense vibraties, waarbij de partner het plezier heeft deze op afstand te besturen via een geheel beveiligde en speciaal ontworpen app (iOS / Android).De Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring is fluisterstil en kan worden bestuurd via de bijbehorende app..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring van PicoBong, dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een ondeugend seksspeeltje voor hem, een bluetooth vibrerende cockring. Deze prachtig ontworpen vibrerende cockring verwent zowel dames als heren  met intense vibraties, waarbij de partner het plezier heeft deze op afstand te besturen via een geheel beveiligde en speciaal ontworpen app (iOS / Android).

De Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring is fluisterstil en kan worden bestuurd via de bijbehorende app. Zo kun je heel ondeugend ook in het openbaar je grenzen verleggen, zonder dat iemand het door heeft. De Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring is geheel USB-oplaadbaar en heeft een coating van hoogwaardige medicinale siliconen waardoor de cockring comfortabel zacht aanvoelt op de huid, maar ook bodysafe en waterproof is. De cockring is eenvoudig rond de penis te brengen dankzij de fijne flexibiliteit. Met 6 verschillende voorgeprogrammeerde opties, geniet je keer op keer van uitdagende vibraties, maar je kunt via de app ook zelf je favoriete vibraties samenstellen.

Voor nog meer plezier en wat extra comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje eenvoudig met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Siliconen, ABS
Totale Lengte: 6.5 cm (inclusief koord)
Diameter: 3.4 cm
Power: USB-Oplaadbaar
Vibraties: Ja, 6
App bestuurbaar: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten