Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Perfect Fit - Bull Bag Buzz

0 beoordelingen

€ 54,90
Op voorraad

De Bull Bag Buzz van Perfect Fit is een seksspeeltje voor mannen waar je plezier hebt van 3 speeltjes in 1. Je stretcht de opening van de Bull Bag Buzz gemakkelijk en brengt hem over het volledige scrotum. De Bull Bag Buzz geeft een plezierige stretch tot 1.9 centimeter en geeft daarnaast wat extra gewicht tussen de benen, net zoals een stier. Vervolgens is het enige dat je hoeft te doen de 3-snelheden bullet aanzetten welke geplaatst is aan de onderzijde van de bull bag. Op deze manier geniet j..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 23:59 besteld, Woensdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Bull Bag Buzz van Perfect Fit is een seksspeeltje voor mannen waar je plezier hebt van 3 speeltjes in 1. Je stretcht de opening van de Bull Bag Buzz gemakkelijk en brengt hem over het volledige scrotum. De Bull Bag Buzz geeft een plezierige stretch tot 1.9 centimeter en geeft daarnaast wat extra gewicht tussen de benen, net zoals een stier. Vervolgens is het enige dat je hoeft te doen de 3-snelheden bullet aanzetten welke geplaatst is aan de onderzijde van de bull bag. Op deze manier geniet je van heerlijke vibraties en zul je positief verrast zijn.

De Bull Bag Buzz is geproduceerd van PF Blend, een perfecte mix van silicone en TPR, waardoor de Bull Bag Buzz zeer flexibel, waterproof en natuurlijk bodysafe is. Voor extra plezier en comfort raden we aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner.


Kenmerken
Materiaal: PF Blend
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Power: Batterijen

Gerelateerde producten