Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Ooh by Je Joue - San Francisco Mini Pleasure Kit

0 beoordelingen

€ 59,90
Op voorraad

De San Francisco Mini Pleasure Kit van Ooh by Je Joue is een all-inclusive seksspeeltjes set waar je zowel samen als solo veel plezier van zult beleven. Deze kit bestaat uit 2 verschillende speeltjes ie je beide met als zonder vibraties kunt gebruiken, omdat de motor uitneembaar is en in beide speeltjes te plaatsen is. De set bestaat uit een buttplug en een flexibele cockring en een losse mini motor. Zo voorzie je jezelf in een mum van tijd van een vibrerende buttplug of een vibrerende cockring ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Dinsdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De San Francisco Mini Pleasure Kit van Ooh by Je Joue is een all-inclusive seksspeeltjes set waar je zowel samen als solo veel plezier van zult beleven. Deze kit bestaat uit 2 verschillende speeltjes ie je beide met als zonder vibraties kunt gebruiken, omdat de motor uitneembaar is en in beide speeltjes te plaatsen is. De set bestaat uit een buttplug en een flexibele cockring en een losse mini motor. Zo voorzie je jezelf in een mum van tijd van een vibrerende buttplug of een vibrerende cockring en met de overige sets Ooh by Je Joue kun je daarom eindeloos combineren. 

De buttplug voorzien hem van een heerlijke prostaat massage, maar is ook leuk voor haar wanneer hij de cockring draagt. Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje met een toy cleaner. 

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Power: USB-Oplaadbaar
Multifunctioneel: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten