Customer Support Support Chat: Offline
-17%
Prev
next

Je Joue - Mio Cockring

1 beoordelingen

€ 74,90 € 89,90
Op voorraad

Zoekt u een cockring met de power van een normale luxe vibrator zoek dan niet verder. Een absoluut genot voor beide doordat de penis harder wordt en langer hard blijft en bij haar de clitoris gestimuleerd wordt voor misschien wel een gelijktijdig en intenser orgasme. Ook speelt Je Joue met de Mio in op de steeds groter wordende vraag naar luxere en vooral betere cockrings. Volledig waterdicht, oplaadbaar en natuurlijk gemaakt van 100% lichaamsveilig siliconen. Vergeet pillen en drankjes die werk..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Zoekt u een cockring met de power van een normale luxe vibrator zoek dan niet verder. Een absoluut genot voor beide doordat de penis harder wordt en langer hard blijft en bij haar de clitoris gestimuleerd wordt voor misschien wel een gelijktijdig en intenser orgasme. Ook speelt Je Joue met de Mio in op de steeds groter wordende vraag naar luxere en vooral betere cockrings. Volledig waterdichtoplaadbaar en natuurlijk gemaakt van 100% lichaamsveilig siliconen. Vergeet pillen en drankjes die werken op de penis of lust opwekken. Dit werkt echt! Is zeer rekbaar dus past elke man.

Hot stuff raadt het gebruik van een glijmiddel op waterbasis aan voor extra genot. Schoonmaken is eenvoudig met zeep en warm water of voor een extra grondige reiniging gebruikt u een toy cleaner. 

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten