Customer Support Support Chat: Offline

B Swish - Bcharmed Classic Cockring

0 beoordelingen

€ 16,90
Op voorraad

De Bcharmed Classic Cockring van B Swish is een silicone waterproof masserende penis ring met maar liefst 5 vibratie patronen. Door het dragen van een cockring stimuleert u de bloedsomloop van de penis waarna u al snel een dikkere en grotere erectie zult ervaren. Daarnaast is het dragen van een cockring geschikt om het orgasme wat uit te stellen. De Bcharmed Classic Cockring heeft een pin-point met een lichte structuur voor extra stimulatie. De ring is geproduceerd van hoogwaardig silicone en is..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90


Kies uw kleur:*
Kies je Kleur:

Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Bcharmed Classic Cockring van B Swish is een silicone waterproof masserende penis ring met maar liefst 5 vibratie patronen. Door het dragen van een cockring stimuleert u de bloedsomloop van de penis waarna u al snel een dikkere en grotere erectie zult ervaren. Daarnaast is het dragen van een cockring geschikt om het orgasme wat uit te stellen. 

De Bcharmed Classic Cockring heeft een pin-point met een lichte structuur voor extra stimulatie. De ring is geproduceerd van hoogwaardig silicone en is daarom bodysafe en waterproof. De ring is zeer flexibel en daarom geschikt voor vrijwel elke penis. U schakelt met de knop gemakkelijk door de 5 vibratie patronen, maar u kunt de krachtig vibrerende bullet ook uitnemen.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Maat: One size fits most
Flexibel: Ja
Waterproof: Ja
Vibraties: Ja
Bodysafe: ja

Gerelateerde producten