0
  • Renegade - Pop & Lock Rocky Butt Plug Cockring Mannen Speeltjes
  • Renegade - Pop & Lock Rocky Butt Plug Cockring Mannen Speeltjes

Renegade - Pop En Lock Rocky Butt Plug En Cockring

  • € 34,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Gratis Satisfyer t.w.v € 50 bij besteding van € 130

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

De Pop En Lock Rocky Butt Plug En Cockring van Renegade is een anaal speeltje en penis speeltje in één. Eigenlijk een anaal mannen speeltje met een dubbele werking. Zoals de naam al verklapt is de Pop En Lock Rocky Butt Plug En Cockring een perfecte combinatie tussen een cockring en buttplug. De cockring wort gedragen om de erectie te stimuleren, maar ook om het orgasme uit te stellen en voor een meer intense beleving. De cockring is flexibel en gemakkelijk om de penis te plaatsen waarna deze al snel veel groter en dikker wordt dan je gewend bent.

Vervolgens breng je de buttplug in die een heerlijke massage geeft aan de prostaat. De combinatie van een cockring en buttplug geeft een extra intense beleving van penetratie of een sensuele blow job. De Pop En Lock Rocky Butt Plug En Cockring is geproduceerd van hoogwaardige silicone. Hierdoor is de Pop En Lock Rocky Butt Plug En Cockring waterproof, flexibel, bodysafe en voelt hij heerlijk zacht aan op de huid.

Voor extra plezier en comfort raden wij je aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinig je je speeltje gemakkelijk met een toy cleaner. 

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Maat: One size fits most
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

De Pop En Lock Rocky Butt Plug En Cockring van Renegade is een anaal speeltje en penis speeltje in één. Eigenlijk een anaal mannen speeltje met e..

€ 34,90