Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream - 2 Extra Grote Silicone Cockringen

0 beoordelingen

€ 14,90
Op voorraad

Als jij op zoek bent naar de ultieme performance ringen, zijn de Max-Width Silicone Rings de juiste keuze voor keiharde erecties die een eeuwigheid duren! Je hebt keuze uit twee van silicone gemaakte superzachte ringen, zodat deze set perfect is voor beginners.Deze dikke ringen zijn gemaakt van ftalaat-vrij en huidvrienlijk Elite Silicone en kunnen samen maar ook alleen gebruikt worden. Zodra ze comfortabel rond je schacht of je ballen zitten, wordt de bloedstroom subtiel en mild beperkt, zodat ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving
Als jij op zoek bent naar de ultieme performance ringen, zijn de Max-Width Silicone Rings de juiste keuze voor keiharde erecties die een eeuwigheid duren! Je hebt keuze uit twee van silicone gemaakte superzachte ringen, zodat deze set perfect is voor beginners.

Deze dikke ringen zijn gemaakt van ftalaat-vrij en huidvrienlijk Elite Silicone en kunnen samen maar ook alleen gebruikt worden. Zodra ze comfortabel rond je schacht of je ballen zitten, wordt de bloedstroom subtiel en mild beperkt, zodat jij de grootste, dikste en meest intense erectie ooit kan beleven.

Dankzij de krappe grip van de ring zal vroegtijdig ejaculeren tot het verleden behoren! Probeer de ringen in verschillende combinaties uit en ontdek zelf wat het beste resultaat brengt. Gebruik beide ringen op hetzelfde moment voor de ultieme uithoudings-test! Schoonmaken is zo gebeurd met toy cleaner en wat warm water. Gebruik genoeg Moist voor een extra nat en extra wild avontuur!

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Flexibel: Ja
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja
Gerelateerde producten