Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Fifty Shades of Grey - Verstelbare Cock Ring

0 beoordelingen

€ 19,90
Op voorraad

De Verstelbare Cock Ring van Fifty Shades of Grey is een love ring in de style van een Lasso. Het doel van de cockring is om de bloedtoevoer in de penis te stimuleren waardoor u een hardere en grote erectie krijgt en kunt behouden. Daarnaast helpt de cockring u om het orgasme iets uit te stellen.De Verstelbare Cock Ring is gemakkelijk rondom de penis te plaatsen en door middel van het schuifje op de gewenste maat vast te zetten. Daarmee is de Verstelbare Cock Ring een cockring welke geschikt is ..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Fifty Shades Of Grey - Anaal Beads

€ 19,90

BestellenToegevoegd
Fifty Shades Of Grey - Handboeien

€ 24,90

BestellenToegevoegd
Fifty Shades Of Grey - 50 Nights Of Naughtiness Spel

€ 22,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Verstelbare Cock Ring van Fifty Shades of Grey is een love ring in de style van een Lasso. Het doel van de cockring is om de bloedtoevoer in de penis te stimuleren waardoor u een hardere en grote erectie krijgt en kunt behouden. Daarnaast helpt de cockring u om het orgasme iets uit te stellen.

De Verstelbare Cock Ring is gemakkelijk rondom de penis te plaatsen en door middel van het schuifje op de gewenste maat vast te zetten. Daarmee is de Verstelbare Cock Ring een cockring welke geschikt is voor vrijwel elke maat penis en altijd bij te stellen wanneer u dit nodig vind.

Kenmerken
Materiaal: Silicone & Metaal
Maat: One Size Fits Most
Waterproof: Ja
Bodysafe: Ja

Gerelateerde producten