Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Mystim - Pubic Enemy No 2 Cock Cage

0 beoordelingen

€ 139,90
Op voorraad

De Public Enemy #2 van Mystim is een transparante penis kooi met een e-stim functie. Public Enemy #2 kan worden aangepast tot 4 maten in zowel lengte als diameter in slechts 6 simpele stappen. Zo is Public Enemy #2 een geschikte penis kooi voor elke man. Met de urethral sound en 3 dirigerende oppervlakten aan zowel links, rechts en onder de penis wordt de gevangene door zijn meester of meesteres geplaagd vele preciese sensaties en pulsaties. De urethral sound en 3 dirigerende oppervlakten zijn u..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Donderdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Public Enemy #2 van Mystim is een transparante penis kooi met een e-stim functie. Public Enemy #2 kan worden aangepast tot 4 maten in zowel lengte als diameter in slechts 6 simpele stappen. Zo is Public Enemy #2 een geschikte penis kooi voor elke man. Met de urethral sound en 3 dirigerende oppervlakten aan zowel links, rechts en onder de penis wordt de gevangene door zijn meester of meesteres geplaagd vele preciese sensaties en pulsaties. De urethral sound en 3 dirigerende oppervlakten zijn uitneembaar, waardoor Public Enemy #2 een veelzijdige penis kooi is.De Public Enemy #2 wordt in een ruime elegante opbergdoos geleverd waarin zowel de penis kooi en andere accessoires in opgeborgen en bewaard kunnen worden. De Public Enemy #2 penis kooi wordt geleverd compleet met conductive pads en een 2mm lead wire om de penis kooi aan de MyStim power boxes te bevestigen. Daarnaast ontvangt u een handleiding in 6 verschillende talen.

Het metalen slot met ingegraveerd MyStim schild en een set van 5 plastic seals zorgen ervoor dat er geen ontsnappen mogelijk is uit de Public Enemy #2 penis kooi.

Combineer en bespaar...
Mystim - Pubic Enemy No 2 Cock Cage
+
MyStim - Tension Lover Bedieningsunit

5% korting
op de combinatie
€ 279,80
€ 265,81
Mystim - Pubic Enemy No 2 Cock Cage
+
MyStim - Pure Vibes Bedieningsunit

5% korting
op de combinatie
€ 234,80
€ 223,06
Mystim - Pubic Enemy No 2 Cock Cage
+
MyStim - Tension Lover Bedieningsunit
+
MyStim - Bonnie & Glide Glijmiddel

8% korting
op de combinatie
€ 289,70
€ 266,52
Gerelateerde producten